Focus

Billie Eilish: Η διάσημη τραγουδίστρια μιλάει για τα τικ, και τη μυστική της μάχη με την Conid-19

Billie Eilish: Η διάσημη τραγουδίστρια μιλάει για τα τικ, και τη μυστική της μάχη με την Conid-19

Πηγή Φωτογραφίας: RNZ

Billie Eilish: Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για την ασθένεια που αντιμετωπίζει και για την οποία δεν είχε μιλήσει ποτέ στο παρελθόν, εξηγώντας πως το να ζει με το σύνδρομο Τουρέτ είναι εξαντλητικό

Η Billie Eilish έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του David Letterman για την καθημερινότητά της με το σύνδρομο Τουρέτ, τη μάχη που έδωσε όταν κόλλησε κορονοϊό, τα πολλά τικ που έχει, αλλά και τα παιδικά της χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για την ασθένεια που αντιμετωπίζει και για την οποία δεν είχε μιλήσει ποτέ στο παρελθόν, εξηγώντας πως το να ζει με το σύνδρομο Τουρέτ είναι εξαντλητικό. Η διάγνωσή της είχε γίνει όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών και ενώ δεν είχε σκοπό να μιλήσει για αυτό στην εκπομπή ξαφνικά ένα από τα φώτα του στούντιο της προκάλεσε ένα από τα τικ της: “Εάν με βιντεοσκοπήσετε για πολλή ώρα θα δείτε πολλά τικ” είπε τονίζοντας πως “δεν με νοιάζει. Είναι πολύ περίεργο. Δεν έχω μιλήσει για αυτό καθόλου.

Ο πιο κοινός τρόπος με τον οποίο αντιδράει ο κόσμος είναι να γελάσει γιατί νομίζουν ότι προσπαθώ να είμαι αστεία. Νομίζουν ότι το τικ είναι μια αστεία κίνηση. Και συνήθως αυτό με προσβάλει πάρα πολύ”

Η 20χρονη σταρ εξήγησε πως “αυτό που είναι αστείο είναι ότι πολλοί άνθρωποι έχουν αυτό το σύνδρομο και κανείς δεν θα το μάθει. Κάποιοι καλλιτέχνες βγήκαν μπροστά και είπαν ότι έχουν Τουρέτ. Και δεν θα πω ποιοι είναι, γιατί δεν θέλουν να το συζητήσουν αλλά αυτό είναι που μου φαίνεται ενδιαφέρον”.

Ο Letterman απευθύνθηκε στη σταρ απολογούμενος για τον έντονο φωτισμό, λέγοντας πως “εύχομαι στον Θεό αυτά που κάναμε να μην το έχουν οξύνει αυτό. Δεν ξέρω τίποτα για το σύνδρομο”. Η Eilish τότε του απάντησε “πραγματικά λατρεύω να απαντάω σε ερωτήσεις για αυτό γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον. Και με μπερδεύει πολύ, δεν το καταλαβαίνω”.

Τα περισσότερα τικ που έχει η Eilish όπως είναι να κουνάει τα αυτιά της ή οι συσπάσεις των μυών του μπράτσου της δεν είναι εύκολα εμφανείς σε άλλους παρά μόνο σε εκείνη. “Αυτά είναι πράγματα που δεν θα πρόσεχε κανείς εάν συζητούσε μαζί μου, αλλά για μένα είναι πολύ εξαντλητικό. Δεν μου αρέσει αλλά είναι μέρος του εαυτού μου. Έχω συμφιλιωθεί μαζί του. Και πλέον νιώθω αυτοπεποίθηση με αυτό”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments