Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Καγιά απασφάλισε το μοντέλο με την διεθνή καριέρα αλλά και την Χριστοπούλου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Καγιά απασφάλισε το μοντέλο με την διεθνή καριέρα αλλά και την Χριστοπούλου

Πηγή Φωτογραφίας: Hello Magazine Cyprus- InStyle.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το παρασκήνιο πίσω από τις θέσεις του Gntm

Την Βίκυ Καγιά πέτυχε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την για το καυτό θέμα των ημερών και αυτό δεν είναι άλλο από το κεφάλαιο  GNTM αλλά και Παπαγεωργίου και Χριστοπούλου.

“Δεν έχουμε νέα. Έχουμε άγχος, δεν σου κρύβω. Έχουμε αγωνία. Ανυπομονώ και εγώ να με πετύχετε και να σας πω ότι έχω νέα, ότι θα γίνει αυτό και αυτό. Κρατάμε τα θετικά, είμαστε αισιόδοξοι, θέλουμε να πάνε τα πράγματα καλά“, είπε.

Και συμπλήρωσε σε σχέση με τα όρια ηλικίας που στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για νέα μοντέλα περιλάμβάνουν και πολύ μεγαλύτερες:

“Γράφουμε για μία κατάσταση που ισχύει παγκόσμια. Έχουν ανέβει τα όρια στο μόντελινγκ, στο πλαίσιο του diversity. Δεν είναι μόνο το look, είναι κι η ηλικία που έχει αλλάξει πάρα πολυ“.

Βίκυ Καγιά: Τι απαντά για το κεφάλαιο Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου

Όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η Βίκυ Καγιά απάντησε κατηγορηματικά:

“Εγώ δεν θέλω να συζητήσω άλλο για αυτό, γιατί ξέρεις δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό να συζητήσουμε. Ειπώθηκαν πράγματα τα οποία πιστεύει ο καθένας ανθρώπινα και όμορφα και χωρίς κανένα πιστεύω παρασκήνιο δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε κι αυτό. Ό,τι και να κάνει το κορίτσι της εύχομαι καλή επιτυχία“.

Σε ό,τι αφορά στο σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου περί δόξας, απάντησε:

“Δεν θέλω να σχολιάζω σχόλια τρίτων και δηλώσεις γιατί όπως έχω πει πιο πριν, ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει μία κακή ημέρα να πει κάτι παραπάνω. Έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του. Αν θέλετε να μιλήσουμε για τις δικές μου τις δηλώσεις τα δικά μου τα πράγματα με χαρά να τα πω όσο θέλετε“.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments