Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Προσφυγή για τα κομμένα τα μεροκάματα στις φυλακές

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Προσφυγή για τα κομμένα τα μεροκάματα στις φυλακές
Του έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή 6 μηνών όταν πιάστηκε να έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο μέσα στις φυλακές

Εκδικάζεται αύριο Τρίτη η προσφυγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατά της πειθαρχικής ποινής που του επιβλήθηκε και του απαγόρευσε τα μεροκάματα στη φυλακή, όπου κρατείται μετά την καταδίκη του για τη δολοφονία της συζύγου Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Κατά τη διάρκεια της προφυλάκισής του, είχε πιαστεί με κινητό να κάνει βιντεοκλήση μέσα στο κελί του, έπειτα από έρευνα των σωφρονιστικών υπαλλήλων τον περασμένο Φεβρουάριο στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αυτή ήταν και η αιτία που κόπηκε από τα μεροκάματα που έκανε στην καντίνα. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην απολογία του ανέφερε ότι είχε το κινητό για να μιλάει με την οικογένειά του, ενώ τη συσκευή του την άφησε ένας κρατούμενος.

Λόγω του συγκεκριμένου παραπτώματος, όπως αναφέρει ο Alpha, στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο επιβλήθηκε στέρηση εργασίας 6 μηνών και δεν θα μπορεί να κάνει μεροκάματα στην καντίνα των φυλακών όπου βοηθούσε στις προμήθειες.

Όπως προβλέπεται, όποιος εργάζεται μπορεί να αποφυλακιστεί πιο σύντομα σε σχέση με την ποινή που του έχει επιβληθεί. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της συζύγου του και του σκύλου τους.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments