Focus

Robert Wagner: Ήρθε το τέλος στις υποθέσεις που ήθελαν να είχε σκοτώσει τη Natalie Wood

Robert Wagner: Ήρθε το τέλος στις υποθέσεις που ήθελαν να είχε σκοτώσει τη Natalie Wood

Πηγή Φωτογραφίας: Air Mail- The Times

Robert Wagner: Οι αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες αποκάλυψαν τα ευρήματα της έρευνας για τον θάνατο της ηθοποιού.

Όσο κι αν η αδερφή της Lana Wood δηλώνει σίγουρη πως πίσω από τον θάνατο της αδερφής της και σταρ του Hollywood, Natalie Wood, ήταν ο σύζυγός της, Robert Wagner, εν τέλει τα ευρήματα της νέας έρευνας που διεξήχθη πριν από λίγο καιρό αθώωσε από τις κατηγορίες τον 92χρονο ηθοποιό. Ωστόσο, η υπόθεση παραμένει μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστη.

“Όλα τα στοιχεία στην υπόθεση της Natalie Wood έχουν εξαντληθεί και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, ανεξιχνίαστη”, δήλωσε ο υπολοχαγός Hugo Reynaga σε δημοσίευμα της Page Six, υπογραμμίζοντας το γεγονός πως αν νέα στοιχεία βγουν στην επιφάνεια, η υπόθεση θα ανατεθεί εκ νέου σε νέο επιθεωρητή.

Ειδικότερα, η Wood πέθανε το Σαββατοκύριακο της γιορτής των Ευχαριστιών το 1981 σε ηλικία 43, αφού την ανέσυραν νεκρή από τη θάλασσα, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο οικογενειακό σκάφος της με τον σύζυγό της, Rober Wagner και τον φίλο τους και ηθοποιό, Christopher Walken

Και ενώ για δεκαετίες η υπόθεση είχε κλείσει ως ατύχημα, τα τελευταία χρόνια είχαν εμφανιστεί νέα στοιχεία, κατά τα οποία ο επιθεωρητής Ralph Hernandez, πριν αποσυρθεί από το σώμα το 2018, είχε δηλώσει πως ο Wagner θεωρείται άτομο ενδιαφέροντος. Πιο αναλυτικά, μάρτυρες από εκείνη τη νύχτα, είχαν δηλώσει πως ο Wagner και η Wood μάλωναν στην άκρη του σκάφους τους, λίγο πριν η ίδια εξαφανιστεί. Επιπλέον, στο πιστοποιητικό θανάτου της το 2012 είχε αλλάξει η αιτία, από πνιγμός σε πνιγμός και άλλοι αδιευκρίνιστοι παράγοντες.

Παράλληλα, το 2021 η αδερφή της, είχε δηλώσει στην Post πως πάντα πίστευε πως υπεύθυνος για τον θανατό της Wood ήταν ο Wagner. “Δεν πιστεύω πως ήταν προμελετημένο. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το έκανε. Σίγουρα το έκανε”, είχε πει χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, η Lana Wood βάσιζε τις υποψίες της στο γεγονός πως οι καταθέσεις των Wagner και Walken δεν ήταν πιστευτές και δεν σύναδαν με την προσωπικότητα της σταρ. “Τα πράγματα που έλεγαν πως η Natalie έκανε (πως η ηθοποιός φορώντας το νυχτικό της πήρε τη λέμβο του σκάφους προκειμένου να πάει να διασκεδάσει στα άλλα σκάφη που ήταν παρκαρισμένα στο λιμάνι) θα μπορούσαν ομοίως να πουν πως προσπαθούσε να πετάξει σε έναν άλλο πλανήτη. Δεν ταίριαζαν με κάτι που θα έκανε”, είχε επισημάνει η αδερφή της Wood.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments