People

Το μέρος του σώματος που πλένετε πρώτα στο ντους λέει πολλά για την προσωπικότητά σας

Το μέρος του σώματος που πλένετε πρώτα στο ντους λέει πολλά για την προσωπικότητά σας

Πηγή Φωτογραφίας: Freepik- Stocksy- Adobe Stock

Μάλλον δεν το ήξερες, αλλά το σημείο του σώματός σου που πλένεσαι πρώτα στο ντους αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου!

Όλοι έχουμε τις δικές μας συνήθειες όταν κάνουμε ντους. Είτε σε ό,τι αφορά τα προϊόντα: αφρόλουτρο, σαμπουάν λάδι καθαρισμού, μαλακτικό ή ακόμα και τι χρώμα ή υψή πετσέτας. Κάθε άτομο έχει τις δικές του τελετουργίες. Πιθανότατα όμως να μην ξέρετε ότι το μέρος του σώματος που πλένετε πρώτα έχει πραγματική σημασία για εσάς, τις επιθυμίες και την προσωπικότητά σας. Θα σας τα εξηγήσω όλα.

Αν πλένετε πρώτα το πρόσωπό σας στο ντους

Αγαπάτε τα χρήματα και αυτό φαίνεται! Κάποιοι άλλοι μπορεί μερικές φορές να δυσκολεύονται να τα πάνε καλά μαζί σας γιατί δεν καταλαβαίνουν πάντα την άποψή σας για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Αν πλένετε  πρώτα τους ώμους σας στο ντους

Είστε από αυτά τα άτομα που μπορείτε να «κουβαλήστε τον κόσμο στους ώμους σας», και αυτό ακριβώς κάνετε, μερικές φορές μέχρι να φτάσετε στα οριά σας. Γενικά, αυτή η συνήθεια σας κάνει να είστε ένα πιστό άτομο στο οποίο μπορούν να βασιστούν οι άλλοι.

Αν πλένετε τις μασχάλες σας πρώτα στο ντους

Είστε αξιόπιστοι και προσεκτικοί τύποι και έχετε την απδοοχή του κόσμου.  Προσοχή όμως, μπορεί μερικές φορές να είστε λίγο αφελείς και να χάνετε την  αυτοπεποίθηση σας.

Και τέλος αν λούζετε πρώτα τα μαλλιά σας

Είστε άνθρωποι με ιδιοσυγκρασία, βυθίζεσται συχνά στις σκέψεις σας αλλά σας διακρίνει και ένα καλλιτεχνικό ταπεραμέντο. Αλλά η πραγματική διαφορά είναι ότι είστε ρομαντικοί, που χρειάζεστε αγάπη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments