Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε με σπαθί σαμουράι σε 47χρονο και τον έστειλε στη ΜΕΘ

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε με σπαθί σαμουράι σε 47χρονο και τον έστειλε στη ΜΕΘ

Πηγή Φωτογραφίας: m.made-in-china

Το θύμα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ ο δράστης παραμένει ελεύθερος

Επίθεση από έναν άνδρα με σπαθί σαμουράι δέχθηκε ένας 47χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται.

Η επίθεση έγινε το περασμένο Σάββατο, στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης .

Σύμφωνα με το Thestival, ένας άνδρας, γνωστός στους κατοίκους της περιοχής, πήγε -όπως συνηθίζει- στο πρώην στρατόπεδο των Αμπελοκήπων και άφησε σε ένα σημείο του πάρκου «κρέατα αμφιβόλου ποιότητας» για να ταϊστούν τα αδέσποτα ζώα του πάρκου, σύμφωνα με καταγγελία.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση ενός 47χρονου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε, λέγοντάς του ότι του έχει επισημάνει πολλές φορές να μην αφήνει τέτοια κρέατα στο πάρκο, καθώς κυκλοφορούν πολλοί κάτοικοι με τα κατοικίδια ζώα τους.

Τότε ο δράστης, έβγαλε ένα σπαθί… σαμουράι, όπως καταγγέλλει στο Thestival η δικηγόρος του θύματος και τραυμάτισε τον 47χρονο στην κοιλιακή χώρα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και παρέμεινε έως και χθες στην εντατική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικοί πήραν κατάθεση σήμερα το πρωί από τον 47χρονο για το περιστατικό, ο οποίος κατονόμασε τον δράστη της επίθεσης, ενώ ανέφερε και τη διεύθυνση της κατοικίας του.

Η δικηγόρος του θύματος καταγγέλλει ότι οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως πλημμέλημα και όχι ως απόπειρα ανθρωποκτονίας, που πρόκειται για κακούργημα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν κάτοικοι των Αμπελοκήπων, ο δράστης της επίθεσης συνεχίζει να κυκλοφορεί στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι και σήμερα και… περηφανεύεται σε αγνώστους πως έχει όπλα στην κατοχή του. Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για έναν αρκετά ιδιόρρυθμο και οξύθυμο άνθρωπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments