Κόσμος

Μασκ προς υπαλλήλους Tesla: Επιστρέψτε στο γραφείο ή παραιτηθείτε

Μασκ προς υπαλλήλους Tesla: Επιστρέψτε στο γραφείο ή παραιτηθείτε

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μασκ προς υπαλλήλους Tesla: Τελεσίγραφο προς τους εργαζόμενους έστειλε ο δισεκατομμυριούχος μετά την τηλεργασία.

Ο Ίλον Μασκ απέστειλε ένα σαφές τελεσίγραφο προς τους υπαλλήλους της Tesla. Επιστρέψτε στο γραφείο ή παραιτηθείτε, είναι το μήνυμα που έστειλε στους υπαλλήλους της Tesla που εργάζονται από το σπίτι ο Ίλον Μασκ, με υπόμνημά του που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όποιος θέλει να κάνει απομακρυσμένη εργασία, πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο για τουλάχιστον (και εννοώ τουλάχιστον) 40 ώρες την εβδομάδα ή να αποχωρεί από την Tesla» ανέφερε το σημείωμα.

Ουδέν σχόλιο

Το Reuters δεν μπόρεσε αμέσως να επαληθεύσει την αυθεντικότητα του υπομνήματος. Η Tesla δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο και δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τον Μασκ. Σε απάντηση στο υπόμνημα που αναρτήθηκε στο Twitter από μη επαληθευμένο λογαριασμό, ο Ίλον Μασκ είπε: «Θα πρέπει να προσποιούνται ότι εργάζονται κάπου αλλού».

Η Tesla μαζί με άλλες εταιρειών επιβάλλουν την επιστροφή στο γραφείο για τους υπαλλήλους τους.  Ορισμένοι μεγάλοι εργοδότες έχουν δεχθεί την σε μόνιμο καθεστώς εργασία από το σπίτι, ενώ άλλοι, συμπεριλαμβανομένης της Google επιχειρηματολογούν υπέρ της επιστροφής στο γραφείο με στόχο την προώθηση της προσωπικής αλληλεπίδραση μεταξύ των συναδέλφων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments