Ελλάδα

Πανελλήνιες 2022: Πώς είναι τι κάνει ο “Πανωλεθρίας” [vid]

Πανελλήνιες 2022: Πώς είναι τι κάνει ο “Πανωλεθρίας” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πανελλήνιες 2022: Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι προ των πυλών, αλλά ας κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο και να θυμηθούμε έναν μαθητή... πανωλεθρία

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι προ των πυλών, καθώς αύριο [3/6] οι μαθητές των Γενικών Λυκείων μπαίνουν στη “μάχη” για μία θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Όμως ας κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν για να γυρίσουμε 25 χρόνια πίσω. Εν έτει 1997 οι Πανελλήνιες εξετάσεις είχαν αρκετές διαφορές. Έχοντας τις δέσμες και με διαφορετικό σύστημα βαθμολόγησης, οι μαθητές προσπαθούσαν να “αποστηθίσουν” ένα βιβλίο για να γράψουν.

Έτσι ένας μαθητής της Γ’ Δέσμης είχε προετοιμαστεί για να γράψει, αλλά βλέπει πως τα θέματα που έπεσαν δεν ήταν της “πρώτης γραμμής”. Όντας πλήρως απογοητευμένος  μετά το πέρας στο μάθημα της Ιστορίας γίνεται viral με τις δηλώσεις του, αφού ήταν μια συνεχής επανάληψη των λέξεων, πανωλεθρία, αποτυχία, αντι-SOS μένει στην ιστορία και κάθε φορά που ξεκινούν οι πανελλήνιες, έρχεται αυτή η εικόνα.

Ποιος είναι και τι κάνει τώρα

Το όνομά του είναι Βασίλης Γκαραμέτσης, γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν και τόσο… πανωλεθρία, καθώς όχι μόνο σπούδασε δικηγόρος στο Columbia Law School, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελβετία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments