Τεχνολογία

Η εφαρμογή TweetDeck στα Mac θα καταργηθεί την 1η Ιουλίου

Η εφαρμογή TweetDeck στα Mac θα καταργηθεί την 1η Ιουλίου

Πηγή Φωτογραφίας: The Verge

Το Twitter έκλεισε το TweetDeck σε κινητές συσκευές και Windows πριν από μερικά χρόνια

Μόλις λίγους μήνες αφότου το Twitter ξόδεψε 40 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει το TweetDeck το 2011, κυκλοφόρησε νέες εφαρμογές HTML5 για το πρόγραμμα περιήγησης, τα Windows και το Mac. Τώρα, με την αγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ η έκδοση για Mac πρόκειται να εξαφανιστεί 1η Ιουλίου.

Σε ένα tweet, η εταιρεία ανέφερε ότι η νέα αλλαγή συμβαίνει «για να επικεντρωθεί στο να κάνουμε το TweetDeck ακόμα καλύτερο και να δοκιμάσουμε τη νέα μας Προεπισκόπηση». Οι  χρήστες του Twitter που χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να παρακολουθούν διαφορετικές ροές πληροφοριών έλαβαν το μήνυμα μέσω μιας ειδοποίησης banner χθες το πρωί. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος Parag Agrawal απέλυσε πρόσφατα μερικούς ηγέτες εντός της εταιρείας και ο Μασκ διατύπωσε την ιδέα να επεκτείνει την εξάρτηση του Twitter από τα τέλη συνδρομής για έσοδα σε αντίθεση με τη διαφήμιση. Ενώ ο Musk δεν έχει ακόμη αναλάβει τον έλεγχο της εταιρείας δεν είναι σαφές πώς αυτές οι κινήσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν αυτό το προϊόν και η μείωση της διαθεσιμότητας θα μπορούσε να ωθήσει περισσότερες δυνατότητες που εμφανίζονται στη συνδρομή Twitter Blue ή παρόμοια πακέτα.

Το 2022 το Twitter έδειξε δέσμευση να ανοίξει και να ενημερώσει το API του

Το 9to5Mac επισημαίνει ότι ο προγραμματιστής BZG προσφέρει δωρεάν δοκιμές του Unite για macOS ή Coherence X, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να μετατρέπουν τις εφαρμογές ιστού σε εγγενείς εφαρμογές χρησιμοποιώντας είτε ένα backend WebKit (Unite) είτε το Chromium (Coherence).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments