Πολιτική

Οικονόμου: “Αξιολόγηση δικαστών και επιτάχυνση απονομής δικαιοσύνης” [pic]

Οικονόμου: “Αξιολόγηση δικαστών και επιτάχυνση απονομής δικαιοσύνης” [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Οικονόμου: Στο νέο Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

Στο νέο Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος μέσω ανάρτησης του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter επεσήμανε πως περιέχει καινοτομίες που επιταχύνουν την απονομή δικαιοσύνης. Παράλληλα, επισημαίνει ότι για πρώτη φορά εισάγονται κριτήρια και διαδικασίες αξιολόγησης των δικαστών.

Ειδικότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει στην ανάρτηση του:

“Με τον νέο Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων εισάγονται μία σειρά από καινοτομίες που σκοπεύουν στην επιτάχυνση απονομής δικαιοσύνης και στην ψηφιοποίηση συστημάτων. Με σχέδιο εισάγονται για πρώτη φορά αντικειμενικά κριτήρια και διαδικασίες αξιολόγησης των δικαστών”.

Οικονόμου: “Η χώρα απαντά με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση στην τουρκική προκλητικότητα”

Η χώρα απαντά με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση στην τουρκική προκλητικότητα, έχουμε ισχυρούς συμμάχους, ισχυρή αποτρεπτική δυνατότητα και το δίκαιο με το μέρος μας, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την αρχική του τοποθέτηση στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Το αποτέλεσμα την παρέμβασης του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες ήταν να έχουμε σειρά δηλώσεων σαφούς αποδοκιμασίας της τουρκικής προκλητικότητας, όπως είπε, κάνοντας αναφορά στη δήλωση Μακρόν, αλλά και στη δήλωση από το Βερολίνο.

Για τον Κώστα Καραμανλή

“Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε εξαιρετική ανάλυση των δεδομένων, ανέπτυξε ανησυχίες και προβληματισμούς που σχετίζονται με την επέκταση του πολέμου. Ενέταξε και τις ανησυχίες για την τουρκική προκλητικότητα, προτάσσοντας την ανάγκη για εθνική ομοψυχία και συνέχιση της ενίσχυσης της θωράκισης της χώρας” σημείωσε ο Οικονόμου.

Για το ΦΠΑ και τη βενζίνη

“Παρακολουθούμε τις τιμές, κατανοούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Πάντα με τήρηση της δημοσιονομικής ισορροπίας θα αξιοποιείται κάθε δυνατότητα για την στήριξη των πολιτών. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για την εξωτερική πολιτική και την αποστολή τεθωρακισμένων στην Ουκρανία

“Έχουμε ενισχύσει το αποτύπωμα της χώρας με συμφωνίες με μεγάλες δυνάμεις, με την ενίσχυση της αποτρεπτικής δύναμης και την αποδοχή απόψεων Μητσοτάκη στο εξωτερικό. Ό,τι πάει στην Ουκρανία, πρώτα θα αντικατασταθεί και μετά θα πάει στην Ουκρανία. Δεν αποδυναμώνουμε τις αμυντικές δυνατότητες της χώρας” σημείωσε.

Για τον Αλέξη Τσίπρα

“Για τις αϋπνίες του κ. Τσίπρα ευχόμαστε να είναι παροδικές. Όσο είναι στην αντιπολίτευση ο κ. Τσίπρας, οι Έλληνες κοιμούνται ήσυχοι. Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments