Ελλάδα

Άλκης Καμπανός: Πάνω από 30 τραύματα δέχθηκε ο 19χρονος

Άλκης Καμπανός: Πάνω από 30 τραύματα δέχθηκε ο 19χρονος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Άλκης Καμπανός: Κόλαφος είναι το πόρισμα του θανάτου του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, ο οποίος είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση από οπαδούς στη Θεσσαλονίκη

Κόλαφος είναι το πόρισμα του θανάτου του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, ο οποίος είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση από οπαδούς στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα έδειξε πως υπήρχαν πάνω από 30 τραύματα σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης τα 4 από αυτά τα τραύματα ήταν στο κεφάλι ενώ άλλα δύο ήταν ρωγμώδη κατάγματα. Η ιατροδικαστής μάλιστα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του πορήλθε από συνδυασμό αυτών των τραυμάτων και κυρίως από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι και τον λοστό.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιατροδικαστής και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΑΠΘ Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση είχε περιγράψει μιλώντας στον ΣΚΑΙ την βαναυσότητα των χτυπημάτων στο κεφάλι, στην μηριαία αρτηρία με το δρεπάνι, με το μαχαίρι τύπου κάραμπιτ και με λοστούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments