Διεθνή

Λεπέν: Υποδοχή με… αυγά στο γαλλικό βορρά [vid]

Λεπέν: Υποδοχή με… αυγά στο γαλλικό βορρά [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Λεπέν: Υποδοχή με... αυγά είχε η Μαρίν Λεπέν, σε περιοδεία που κάνει στην πόλη Saint-Amand-les-Eaux στη βόρεια Γαλλία

Υποδοχή με… αυγά είχε η Μαρί Λεπέν, σε περιοδεία που κάνει στην πόλη Saint-Amand-les-Eaux στη βόρεια Γαλλία. Η Γαλλίδα πολιτικός ταξίδεψε στα βόρεια της χώρας, στο πλαίσιο της καμπάνιας του κόμματός της, ενόψει του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών την ερχόμενη εβδομάδα και παρευρέθηκε στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του υποψηφίου του «Εθνικού Συναγερμού», Γκιγιόμ Φλορκέν.

Δεκάδες άτομα είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή για να δουν την άφιξη της Λεπέν, όταν την ώρα που εκείνη πλησίαζε άγνωστος της πέταξε δύο αβγά. Αμέσως αντέδρασαν οι σωματοφύλακές της, που έσπευσαν και την περικύκλωσαν, για να την προστατεύσουν και να τη συνοδέψουν στο επιτελείο του Φλορκέν.

Από το πλήθος ακούστηκαν ύβρεις κατά της ακροδεξιάς πολιτικού και της μητέρας της, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλέστηκε η εφημερίδα Le Parisien.

Θέλει την επανεκλογή της στις βουλευτικές εκλογές η Λεπέν

Η Μαρίν Λεπέν είναι έτοιμη να διεκδικήσει την επανεκλογή της στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου, όπως δήλωσε αξιωματούχος του κόμματός της.

Ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Συναγερμού (RN) Λουί Αλιό δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNEWS πως η Λεπέν θα είναι υποψήφια στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 12 και 19 Ιουνίου. 9-lepen

«Σε κάθε περίπτωση θα είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές», δήλωσε ο Αλιό και πρόσθεσε πως η Λεπέν προσωποποιεί σήμερα τη βασική αντιπολίτευση απέναντι στον Μακρόν.

Πρόσθεσε πως το κόμμα θα επιδιώξει να εξασφαλίσει τουλάχιστον 15 έδρες, που θα επιτρέψουν στο RN να σχηματίσει κοινοβουλευτική ομάδα. Στις εκλογές του 2017, το κόμμα της Λεπέν είχε κερδίσει οκτώ έδρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments