Ελλάδα

Amber Alert: Εξαφανίστηκε 11χρονος από το Γουδί

Amber Alert: Εξαφανίστηκε 11χρονος από το Γουδί
Το παιδί εξαφανίστηκε σήμερα το πρωί, δεν μιλάει ελληνικά και η ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS έγινε κατόπιν εισαγγελικής απόφασης

Στις 05/06/22, πρωινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή του Γουδί, ο Αντόνοβ (επ.) Ίλκο Μάρεβ (ον.), 11 ετών, βουλγαρικής καταγωγής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν εισαγγελικής απόφασης.

Ο Αντόνοβ (επ.) Ίλκο Μάρεβ (ον.) έχει σκουρόχρωμη επιδερμίδα, μαύρα μαλλιά και μάτια, ύψος 1.30 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μακρυμάνικη μπλούζα, κόκκινη βερμούδα και κόκκινα αθλητικά παπούτσια. Έχει καφέ σακίδιο πλάτης. Ομιλεί μόνο τη βουλγαρική και την ρομανί γλώσσα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments