Διεθνή

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Η viral εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ με το αρκουδάκι Πάντιγκτον

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Η viral εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ με το αρκουδάκι Πάντιγκτον

Πηγή Φωτογραφίας: DailyMail

Αυλαία σήμερα στους εορτασμούς για το πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία συμπληρώνει 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο ως η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία της χώρας

Ολοκληρώνονται απόψε, οι τετραήμεροι εορτασμοί του πλατινένιου Ιωβηλαίου για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο, η οποία σήμερα εμφανίστηκε ξανά στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Εντυπωσιακή ήταν η συναυλία «Platinum Party» που διοργάνωσε το BBC έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ δεν παρευρέθηκε στη συναυλία που έγινε προς τιμήν της, ωστόσο έδωσε το έναυσμα για την έναρξή της, πίνοντας τσάι με τον αρκούδο Paddington και δίνοντας τον ρυθμό για το «We Will Rock You» των Queen, μαζί με τον Adam Lambert, σε ένα απολαυστικό βίντεο.

Το viral βίντεο

Το μονόλεπτο βίντεο της βασίλισσας Ελισάβετ που πίνει τσάι με τον αρκούδο Πάντινγκτον προβλήθηκε στις γιγαντοοθόνες έξω από το παλάτι του Μπάκινγχαμ το βράδυ του Σαββάτου (4/6) και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία για το Ιωβηλαίο.

Η Αυτού Μεγαλειότης εκμυστηρεύτηκε στον διάσημο αρκούδο την αγάπη της για τα σάντουιτς μαρμελάδας και του αποκάλυψε πως κρατά πάντα ένα στην τσάντα της. Οι δυο τους κάθισαν μαζί για ένα φλυτζάνι τσάι και κατέληξαν να χτυπούν τα αργυρά μαχαιροπήρουνά τους ρυθμικά στον παλμό του «We Will Rock You». Στη συνέχεια, βλέπουμε τον Πάντινγκτον να σηκώνει το καπέλο του δείχνοντάς της το δικό του σάντουιτς μαρμελάδας και να την «ευχαριστεί για όλα», με την μονάρχη να λέει ότι το δικό της «το κρατάει για αργότερα», κρυμμένο μέσα στην τσάντα της.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments