Πολιτισμός

Μαντόνα: Επέλεξε πρωταγωνίστρια για την ταινία της ζωής της

Μαντόνα: Επέλεξε πρωταγωνίστρια για την ταινία της ζωής της

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου -NME

Μαντόνα: Κατέληξε στην ηθοποιό που θα την υποδυθεί

Μετά τον εισπρακτικό και οσκαρικό θρίαμβο του «Bohemian Rhapsody», τα στούντιο επενδύουν ολοένα και συχνότερα σε μουσικές βιογραφίες.  Σε λίγες μέρες θα παρακολουθήσουμε στις αίθουσές μας το Elvis του Μπαζ Λούρμαν, τον Δεκέμβριο θα δούμε μια βιογραφία της Γουίτνεϊ Χιούστον και, μέσα σε όλα, ετοιμάζεται και η μουσική βιογραφία της Μαντόνα. Τη σκηνοθεσία της ταινίας αναμένεται να υπογράψει η ίδια η Μαντόνα. Από τη μία γνωρίζει τα γεγονότα καλύτερα από τον καθένα, από την άλλη δεν έχει την απαραίτητη απόσταση από το «αντικείμενό» της και το εγχείρημα εύκολα θα μπορούσε να καταλήξει vanity project.

Η Μαντόνα κατέληξε στην ηθοποιό που θα την υποδυθεί

Aς μην είμαστε αρνητικοί, η καλαισθησία του W.E., της προηγούμενης σκηνοθετικής δουλειάς της Μαντόνα, μας κάνει αισιόδοξους. Μετά από πολύμηνη διαδικασία casting, κατά την οποία οι υποψήφιες ηθοποιοί πέρασαν, όπως λέγεται, από εξαντλητικά δοκιμαστικά, η Μαντόνα κατέληξε στην ηθοποιό που θα την υποδυθεί και αυτή δεν είναι άλλη από την Tζούλια Γκάρνερ, η οποία έγινε διάσημη χάρη στις σειρές Inventing Anna και Ozark του Netflix. Η Γκάρνερ επικράτησε απέναντι σε υποψήφιες όπως η Φλόρενς Πιου, η Αλέξα Ντέμι του Euphoria και η τραγουδίστρια Sky Ferreira.

Η ταινία λέγεται ότι θα αφορά τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ιέρειας της pop, με τη Μαντόνα να δηλώνει ότι θα επικεντρωθεί στη μουσική της και σε όσα την ενέπνευσαν κατά την καλλιτεχνική της πορεία. Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, το σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να είναι έτοιμη μέσα στο 2022.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments