Ελλάδα

Πάτρα: “Η Ρούλα Πισπιρίγκου ή είναι η εξυπνότερη γυναίκα στον κόσμο ή δεν το έχει κάνει”

Πάτρα: “Η Ρούλα Πισπιρίγκου ή είναι η εξυπνότερη γυναίκα στον κόσμο ή δεν το έχει κάνει”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πάτρα: Συνεχόμενες αρνήσεις δέχεται η Ρούλα Πισπιρίγκου από  την ανακρίτρια για επανεξέταση του δείγματος του DNA

Συνεχόμενες αρνήσεις δέχεται η Ρούλα Πισπιρίγκου από  την ανακρίτρια για επανεξέταση του δείγματος του DNA. Η 33χρονη έχει προφυλακιστεί για την κατηγορία του φόνου της 9χρονης Τζωρτζίνας με κεταμίνη και στις 16 φορές που ζήτησε να γίνει επανέλεγχος, οι απαντήσεις είναι αρνητικές.

Η ίδια, όπως είπε σήμερα ο δικηγόρος της Όθων Παπαδόπουλος αρνείται ότι έχει εμπλοκή στους θανάτους και ότι αυτό που την ενδιαφέρει την προκειμένη στιγμή είναι να το αποδείξει. Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε στον Alpha και ερωτηθείς ποια θα είναι η αντίδρασή του αν και εφόσον αποδειχθεί ότι έχει ευθύνη η πελάτισσά του, είπε: «ή είναι η εξυπνότερη γυναίκα στον πλανήτη ή απλά δεν το έχει κάνει».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με τον δικηγόρο της έχει ζητήσει να γίνει επανεξέταση στο δείγμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε η κεταμίνη αλλά και να γίνει επαλήθευση DNA στα επτά φιαλίδια αίματος του κοριτσιού. «Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα με δαπάνες της κατηγορούμενης – χωρίς να επιβαρύνει κανέναν- να γίνει επανέλεγχος αυτού του δείγματος αίματος για να δούμε εάν επαληθεύονται αυτά τα δεδομένα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα» δήλωνε πριν τρεις ημέρες ο συνήγορος της κατηγορουμένης, Όθων Παπαδόπουλος. Ωστόσο η απάντηση της ανακρίτριας ήταν αρνητική.

Η ανακρίτρια έχει πει άλλες 15 φορές «όχι» σε αιτήματα της Πισπιρίγκου και σύμφωνα με πληροφορίες το σκεπτικό της είναι ότι με αυτόν τον τρόπο η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί εσκεμμένα να καθυστερήσει την υπόθεση στο στάδιο της προανάκρισης.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ρωτήθηκε ακόμα για τον Μάνο Δασκαλάκη και τον τρόπο που τον βλέπει πλέον η πελάτισσά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments