Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Δακρυγόνα έξω από το ΣΕΦ καθυστέρησαν τον 1o τελικό της Basket League

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Δακρυγόνα έξω από το ΣΕΦ καθυστέρησαν τον 1o τελικό της Basket League
Με καθυστέρηση το τζάμπολ λόγω των δακρυγόνων περιμετρικά του σταδίου που έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό

Η αποπνικτική στο ΣΕΦ λίγη ώρα πριν το προγραμματισμένο τζάμπολ (21:00) στον πρώτο τελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθυστέρησε την έναρξη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε ένταση μεταξύ οπαδών με την αστυνομία έξω από το φαληρικό γήπεδο και οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων, με το ένα από αυτά να πέφτει σε χώρο κοντά στην είσοδο, προκαλώντας πρόβλημα στην ατμόσφαιρα και μέσα στο γήπεδο.

Οι παίκτες των δύο ομάδων αποχώρησαν στα αποδυτήρια πριν ολοκληρώσουν την προθέρμανση και τα μεγάφωνα ενημέρωσαν τους φιλάθλους πως το τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί με 20 λεπτά καθυστέρηση (αρχικά είχε αποφασιστεί η αναβολή να είναι 10λεπτη).

Οι παίκτες άρχισαν να δακρίζουν και δεν μπορούσαν να κάνουν προθέρμανση. Έτσι, λοιπόν οι διαιτητές αποφάσισαν να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα, προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Στις 20:59 επέστρεψαν στο παρκέ οι παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ αυτοί του Παναθηναϊκού μπήκαν τρία λεπτά αργότερα, στις 21:02. Στο γήπεδο βρίσκεται ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιτούδης, ενώ η αποστολή του «τριφυλλιού» αφίχθη στο Φάληρο χωρίς προβλήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments