Αθλητισμός

UEFA Nations League: «Λύτρωσε» τη Γαλλία ο Μ’ Μπαπέ, μεγάλο «διπλό» η Κροατία [vids]

UEFA Nations League: «Λύτρωσε» τη Γαλλία ο Μ’ Μπαπέ, μεγάλο «διπλό» η Κροατία [vids]

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

UEFA Nations League: Η κάτοχος του τροπαίου του Nations League, Γαλλία, έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη στον 1ο όμιλο της League A (1-1 στην Αυστρία)

Η κάτοχος του τροπαίου του Nations League, Γαλλία, έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη στον 1ο όμιλο της League A (1-1 στην Αυστρία), ενώ αντίθετα στο ίδιο γκρουπ η Κροατία «έσπασε το ρόδι» στην Κοπεγχάγη (1-0 τη Δανία). Με ανατροπή το Ισραήλ πέρασε από τα Τίρανα (2-1 την Αλβανία) κι ανέβηκε στην κορυφή, ενώ το Καζακστάν είχε την πρώτη απώλεια στο Νόβι Σαντ απέναντι στην Λευκορωσία (1-1).

Η είσοδος του Κιλιάν Μπαπέ στο 63΄ ανέβασε αγωνιστικά την Γαλλία, η οποία βρισκόταν πίσω στο σκορ από την Αυστρία στο «Ερνστ Χάπελ» της Βιένης και με το γκολ του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν οι «τρικολόρ» έσωσαν την παρτίδα (1-1) κι απέφυγαν την δεύτερη ήττα τους στη διοργάνωση. Στο φινάλε μάλιστα, ο Μπαπέ είχε τεράστια ευκαιρία για να δώσει και τη νίκη στην ομάδα του, αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε απ’ τον Πέντζ και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Απέναντι στη Δανία των δύο σερί νικών, η Κροατία κατάφερε όχι μόνο να μείνει «όρθια» στο «Πάρκεν Στάντιον», αλλά με το γκολ του Πάσαλιτς στο 70ό λεπτό, πήρε τη μεγάλη νίκη, πρώτη της στο τουρνουά, με 1-0 κι έμεινε «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρωτιάς του γκρουπ.

Με δύο γκολ του Σόλομον στο β΄ μέρος το Ισραήλ ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα στα Τίρανα κι έφυγε με το μεγάλο «διπλό» επί της γηπεδούχου Αλβανίας με 2-1.

Την πρώτη της νίκη στον 2ο όμιλο της League D πέτυχε η Ανδόρα, με 2-1 επί του Λιχτενστάιν, ενώ το Καζακστάν δεν μπόρεσε να κάνει το 3Χ3 απέναντι στην Λευκορωσία (1-1).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments