Ελλάδα

Κακοκαιρία “Genesis”: Πρώην αθλητής του βόλεϊ έσωσε το σκυλάκι του από τη βροχή [vid]

Κακοκαιρία “Genesis”: Πρώην αθλητής του βόλεϊ έσωσε το σκυλάκι του από τη βροχή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Youtube

Κακοκαιρία "Genesis": Η κακοκαιρία "Genesis" έφερε πολλά προβλήματα στη βόρεια Ελλάδα, καθώς έπεσε πάρα πολύ νερό και κατέστρεψε πολλές καλλιέργειες, ενώ κινδύνεψαν και ζώα

Η κακοκαιρία “Genesis” έφερε πολλά προβλήματα στη βόρεια Ελλάδα, καθώς έπεσε πάρα πολύ νερό και κατέστρεψε πολλές καλλιέργειες, ενώ κινδύνεψαν και ζώα.

Ένα από αυτά ήταν και το σκυλάκι του πρώην αθλητή του του Α.Ο.Ορεστιάδας, Κώστα Μπαρμπούδη, ο οποίος έσωσε το κατοικίδιο του στο πατρικό του σπίτι στο Νεοχώρι, που είχε πλημμυρίσει από το πέρασμα της καταιγίδας.

Φτάνοντας στο σπίτι και βλέποντας τα νερά να έχουν πλημμυρίσει τα πάντα, ο Κώστας Μπαρμπούδης κατευθύνθηκε στο σημείο που βρισκόταν το σπιτάκι του σκύλου και με φωνή αγωνίας είπε: «Όχι ρε, όχι ρε». Τελικά, όταν έφτασε στο σημείο βρήκε το σκυλί του βρεγμένο αλλά ζωντανό. Αμέσως, το πήρε στην αγκαλιά του απομακρύνοντας το σε ασφαλές σημείο. «Το πρόλαβα για λίγο», ακούγεται να λέει ανακουφισμένος.

Σε αυτές τις περιοχές θα επηρεαστούν την Κυριακή

Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει στην Μακεδονία, στην Ήπειρο αλλά και στα ορεινά της υπόλοιπης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας θα υπάρξει σήμερα [12/6]. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τις πρώτες βραδινές ώρες. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 18 έως 28, στην Ήπειρο από 15 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 29, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες από 19 έως 28, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 19 έως 27 και στην Κρήτη από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.  Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments