Αθλητισμός

Λημνιός: “Ευχαριστώ για τη στήριξη – Θα επιστρέψω δυνατότερος”

Λημνιός: “Ευχαριστώ για τη στήριξη – Θα επιστρέψω δυνατότερος”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Λημνιός: Ο μεγάλος άτυχος της Εθνικής ομάδας είναι αναμφισβήτητα ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση με την Κύπρο

Ο μεγάλος άτυχος της Εθνικής ομάδας είναι αναμφισβήτητα ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση με την Κύπρο, για το UEFA Nations League, και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους επόμενους 6 μήνες.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Κόσοβο, ο διεθνής επιθετικός μίλησε για την συγκίνηση που ένιωσε για την υποστήριξη των συμπαικτών του, αλλά και για τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

“Είναι η πρώτη φορά που τραυματίζομαι έτσι. Είμαι δυνατός χαρακτήρας, όμως και θα επιστρέψω δυνατότερος. Ευχαριστώ για τη στήριξη. Ήταν δύσκολο για εμένα όταν επέστρεψα στο γήπεδο και είδα το σημείο του τραυματισμού.

Με συγκίνησαν πολύ οι συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος και στενοχωρημένος ταυτόχρονα. Ευχαριστώ και τον κόσμο. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να επανέλθω το συντομότερο δυνατό. Το επόμενο 10ήμερο θα μπω στο χειρουργείο”.

Έκανε το 4 στα 4 η Εθνική

Η Ελλάδα νίκησε ξανά το Κόσοβο και εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο της League C του Nations League, η οποία και της δίνει την άνοδο στη League B. ελλαδα-κοσοβο2-1200x799

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ ήταν εμφανώς καλύτερη από όλους τους αντιπάλους της και έκανε το 4/4 στον όμιλό της, κατακτώντας την πρωτιά δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα θα βρεθεί έτσι ξανά στη League B του Nations League, ενώ θα συνεχίσει την προσπάθειά της, διεκδικώντας και το “εισιτήριο” για το επόμενο Euro.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments