Ελλάδα

Μυλοπόταμος: Συνελήφθη ο δράστης στη δολοφονίας του 22χρονου

Μυλοπόταμος: Συνελήφθη ο δράστης στη δολοφονίας του 22χρονου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μυλοπόταμος: Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στο Αργουλιό Μυλοποτάμου με θύμα τον 22χρονο πατέρα

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στο Αργουλιό Μυλοποτάμου με θύμα τον 22χρονο πατέρα. Ο 44χρονος στις 11.05 το πρωί της Δευτέρας [13/6] έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η αστυνομική προανάκριση, σύμφωνα ο cretalive.gr, συνεχίζεται, ενώ ο 44χρονος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα απόψε ή αύριο το πρωί.

Οι δύο οικογένειες είχαν, κατά πληροφορίες, χρόνιες προστριβές και αντπαραθέσεις για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και τα κτηματικά. Πηγές αναφέρουν ότι χθες ήταν το τρίμηνο μνημόσυνο του πατέρα του 44χρονου και το κλίμα ήταν βαρύ. Από την άλλη αναφέρεται, μένει ωστόσο να αποδειχθεί και από τα ευρήματα, ότι λόγω της γιορτής της Πεντηκοστής ο 22χρονος ήταν μεθυσμένος.

Φέρεται οι δύο τους να είχαν σοβαρό φραστικό επεισόδιο και υποστηρίζεται ότι μέσα στη μέθη του το θύμα είπε κάποιες βαριές κουβέντες στον 44χρονο, ο οποίος στην συνέχεια πήρε το πιστόλι και εκτέλεσε τον νεαρό συγχωριανό του με τέσσερις σφαίρες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, λίγη ώρα πριν από τους πυροβολισμούς θύτης και θύμα είχαν διαπληκτιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης της δολοφονίας έφτασε με ένα φορτηγό και πυροβόλησε τέσσερις φορές με ένα πιστόλι.

Έτσι έγινε το έγκλημα

Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε μπροστά από το σπίτι της αδερφής του. Ο δράστης που αναζητείται τον πυροβόλησε στην πλάτη και παρά την έγκαιρη άφιξη ασθενοφόρου, ο νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον 45χρονο και να μην αφήσουν τα πράγματα να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δράστης και θύμα λογόφεραν και κάποια στιγμή ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και πήρε το δρόμο για το σπίτι της αδερφής του. Ο 45χρονος δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments