Διεθνή

Νέα τραγωδία στο Τέξας: Πυροβόλησαν και σκότωσαν 7χρονο την ώρα που κοιμόταν

Νέα τραγωδία στο Τέξας: Πυροβόλησαν και σκότωσαν 7χρονο την ώρα που κοιμόταν

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

'Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ εναντίον του σπιτιού του 7χρονου, ο οποίος κοιμόταν στο κρεβάτι του εκείνη την ώρα - Το παιδί εξέπνευσε στο νοσοκομείο

Μία ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στο Τέξας με θύμα και πάλι ένα παιδί, λίγες εβδομάδες, μετά το μακελειό το δημοτικό σχολείο του Ουβάλντε, που άνοιξε τη συζήτηση ξανά για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Intependent, ένα  το 7χρονο αγόρι πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι του.

Το αγόρι πυροβολήθηκε γύρω στις 22:45 την Κυριακή στο σπίτι της οικογένειάς του στο Cloverleaf, μια πόλη λίγο έξω από το Χιούστον.

Ο σερίφης της κομητείας Χάρις, ο λοχίας Τζέισον Μπράουν, είπε ότι το παιδί σκοτώθηκε σε πυροβολισμούς από αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τον κ. Μπράουν, κάποιος με ένα ασημένιο σεντάν οδήγησε στο δρόμο και πυροβόλησε πολλές φορές στο σπίτι του παιδιού. Το δωμάτιο του παιδιού βρισκόταν κοντά στο μπροστινό μέρος του σπιτιού.

Το αγόρι κοιμόταν εκείνη την ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες πυροβολήθηκε στο στήθος. Το παιδί έτρεξε στη μητέρα του αφού πυροβολήθηκε, αλλά πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο.

Δεν έχουν γίνει ακόμη συλλήψεις και η αστυνομία δεν είναι βέβαιη προς το παρόν για τα πιθανά κίνητρα του πυροβολισμού.

Το νέο τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου δυο εβδομάδες μετά το μακελειό σε σχολείο στο Ουβάλντε του Τέξας που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο 19 μαθητών και δύο δασκάλων και ενώ η κοινή γνώμη των ΗΠΑ κινητοποιείται για να σταματήσει το κακό με την οπλοκατοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments