Focus

Sophia Hadjipanteli: «Κάνω ό,τι θέλω, και αυτό θέλω να κάνουν όλοι»

Sophia Hadjipanteli: «Κάνω ό,τι θέλω, και αυτό θέλω να κάνουν όλοι»

Πηγή Φωτογραφίας: Organic Permanent Makeup- Gurls Talk- Voir Fashion

Sophia Hadjipanteli: «Άλλοι διαφωνούν και αυτό είναι πολύ ωραίο»

Μαύρα και πυκνά – πραγματικά δεν μοιάζουν με κανένα φρύδι που έχετε δει ξανά. Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει γίνει γνωστή για το εντυπωσιακό μονόφρυδό της. Αλλά μην κάνετε λάθος: το statement look του 25χρονου μοντέλου δεν είναι για να κερδίσει θαυμαστές ή να ξεχωρίσει από το πλήθος στη βιομηχανία του μόντελινγκ και της μόδας. «Προσωπικά πιστεύω ότι το πρόσωπό μου φαίνεται καλύτερα με αυτόν το φρύδι», είπε στο Harper’s Bazaar.

«Άλλοι διαφωνούν και αυτό είναι πολύ ωραίο»

Το Ελληνοκύπριο μοντέλο λέει ότι δέιχνοντας το πυκνό δρύσι της θέλει ο κόσμος να καταλάβει ότι η ομορφιά μπορεί να καλλιεργηθεί εκτός των κανόνων της κοινωνίας. Γι’ αυτό ξεκίνησε το #unibrowmovement της.

Θέλει να «ομαλοποιήσει αυτό που η κοινωνία μας πιέζει να κρύψουμε ή να διορθώσουμε», δημιουργώντας έναν «ασφαλή χώρο για ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν κάτι αλλά φοβούνται». Η κίνηση, λέει, δεν περιορίζεται μόνο στα φρύδια αλλά σε οτιδήποτε: «πανάδες, σχήμα σώματος ή χρώμα».

Η Σοφία λέει ότι τα γεμάτα φρύδια είναι το χαρακτηριστικό της οικογένειά της. «Όλοι στο αίμα μου έχουν ένα μονόφρυδο. Εάν βρίσκεστε σε μια οικογένεια όπου ο αδερφός και ο μπαμπάς σας έχουν επίσης πολύ ωραία φρύδια, δεν έχετε ποτέ πραγματικά επίγνωση του ότι έχετε πυκνά φρύδια».

Από μικρή η μαμά της τόνιζε τη σημασία της φροντίδας των φρυδιών της, αλλά όταν η Σοφία, μια φυσική ξανθιά, βαρέθηκε να χρειάζεται να τσιμπιδεύει, να διατηρεί και να γεμίζει τα φρύδια της, αποφάσισε να τα βάψει.

«Είδα ένα βίντεο στο YouTube όπου κάποιος έβαψε τα φρύδια του. Το δοκίμασα και πρέπει να τα μπέρδεψα και να τα έκανα μαύρα», θυμάται.

Δεν είναι όλοι θαυμαστές. Το μοντέλο έχει δεχτεί συνεχείς αντιδράσεις – κάποιες από αυτές είναι σοβαρές. «Δέχομαι πολλές απειλές για τη ζωή μου», είπε σε συνέντευξή της στο Good Morning Britain του ITV. “Είναι αηδιαστικό. Σκέφτεσαι, πώς γίνεται που κάπου κάποιος βρίσκει τον τρόπο που φαίνομαι τόσο απαράδεκτος που πρέπει να απειλήσει τη ζωή μου;»

«Ξυρίζω τα πόδια και τις μασχάλες μου γιατί μου αρέσει η αίσθηση του, αλλά όλοι θέλουν να είμαι σε ένα κουτί. «Α, αφήνεις τα φρύδια σου, αλλά ξυρίζεις τις μασχάλες σου, είσαι υποκριτής!» Δεν είμαι υποκριτής, απλώς κάνω ό,τι θέλω, και αυτό θέλω να ενθαρρύνω τους άλλους να κάνουν». προσθέτει αυτή.

Όσον αφορά τα τρολ, έχει μια αυστηρή πολιτική: αγνοήστε τα.

Η εστίασή της, μάλλον, είναι στην αποστολή της να υπερασπιστεί την αντισυμβατική ομορφιά και αποδίδει καρπούς. Το μονόφρυδό της είναι τόσο δημοφιλές που έχει αποκτήσει ένα παρατσούκλι: Βερόνικα. «Ένας τύπος που μου πήρε συνέντευξη – ένας πολύ καλός φίλος μου – το έκανε σκόπιμα. Είναι αστείο πώς οι άνθρωποι παίρνουν πραγματικά τα φρύδια μου τόσο σοβαρά. Λοιπόν, γιατί δεν του δίνεις όνομα και μια ολόκληρη καριέρα;» προσθέτει αυτή.

«Πρέπει να είσαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής και προστάτης σου. Όταν ήμουν στο σχολείο, δεν είχα κανέναν στο πλευρό μου. Ήμουν μόνο εγώ ενάντια στον κόσμο. Από εκεί πηγάζει η δύναμή μου».Ο γιορτασμός της «διαφορετικής» εμφάνισής της έχει μετατραπεί σε μια ακμάζουσα καριέρα για τη Σοφία. Λέει ότι το #unibrowmovement της επέτρεψε να παρακολουθήσει πολλά θετικά σχόλια και υποστήριξη από τους ανθρώπους. «Αυτό ήταν το μόνο που ήθελα. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments