Διεθνή

Φάουτσι: Θετικός στον κορωνοϊό ο Αμερικάνος λοιμωξιολόγος

Φάουτσι: Θετικός στον κορωνοϊό ο Αμερικάνος λοιμωξιολόγος

Πηγή Φωτογραφίας: NBC News, ABC7 San Francisco

Φάουτσι: Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε o κορυφαίος Αμερικανός λοιμωξιολόγος δρ Άντονι Φάουτσι και σύμβουλος της κυβέρνησης του προέδρου Τζο Μπάιντεν για την Covid-19

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε o κορυφαίος Αμερικανός λοιμωξιολόγος δρ Άντονι Φάουτσι και σύμβουλος της κυβέρνησης του προέδρου Τζο Μπάιντεν για την Covid-19, ανακοίνωσαν τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ.

Ο Αμερικάνος γιατρός, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έλεγε πως ακόμα ο κορωνοϊός είναι ανάμεσα μας, έκανε ένα τεστ ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού (rapid antigen test) και βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, έχοντας επίσης λάβει δύο αναμνηστικές δόσεις εμβολίου κατά της νόσου, έχει ήπια συμπτώματα.

Η πανδημία δεν έχει τελειώσει

“Η πανδημία του νέου κορονοϊού δεν έχει τελειώσει και είναι απίθανο οι Ηνωμένες Πολιτείες να εξαλείψουν ποτέ την Covid-19, όμως θα πρέπει να πασχίσουν να ελέγξουν τον ιό”, δήλωσε ο κορυφαίος Αμερικανός λοιμωξιολόγος Άντονι Φάουτσι.

Οι αξιωματούχοι του υγειονομικού τομέα ελπίζουν ότι θα βγει η χώρα από την «οξεία πανδημική φάση», όπως την αποκάλεσε και θα φτάσει σε ένα σημείο όπου ο ιός θα μπορεί να ελεγχθεί.

«Όταν είπα ότι δεν βρισκόμαστε πλέον σε αυτήν την κεραυνοβόλα οξεία φάση, αυτό δεν σημαίνει ότι η πανδημία τελείωσε. Σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει. Εξακολουθούμε να βιώνουμε μια παγκόσμια πανδημία», πρόσθεσε. ο Φάουτσι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments