Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1097: Η Μελέκ μαθαίνει για ποιο λόγο βρίσκεται η Τσιτσέκ στη φυλακή

Ελίφ – Επεισόδιο 1097: Η Μελέκ μαθαίνει για ποιο λόγο βρίσκεται η Τσιτσέκ στη φυλακή

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ελίφ – Επεισόδιο 1097: Ο Μαχίρ πηγαίνει στη δικηγόρο της Μελέκ για να μιλήσουν αλλά όταν εκείνη κάνει ερωτήσεις σχετικά με την Κιγιμέτ, ο Μαχίρ νιώθει άβολα και έρχεται σε δύσκολη θέση.

Η Χουμεϊρά προσπαθεί να πείσει την Ελίφ να της μιλήσει για όλα και προσπαθεί να μάθει τι ή ποιον φοβάται. Η Ελίφ της λέει πως ο Ταρίκ την έφερε στην έπαυλη αλλά δε της λέει πως φοβάται την Κιγιμέτ γιατί την απειλεί. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να μιλήσει με τον Ταρίκ για να αποκαλύψει τον λόγο, που τον έκανε να φέρει την Ελίφ στην έπαυλη.

Ελίφ – Επεισόδιο 1097

Ο Λεβέντ δε θέλει η Χουμεϊρά να δει τον Ταρίκ αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να το κάνει. Η Φιντάν θέλει να διώξει από τον θάλαμο την Γκαρίς και καταστρώνει ένα σχέδιο με τον φρουρό. Προκαλούν την Γκαρίς και δημιουργείται επεισόδιο. Οι φρουροί απομακρύνουν από τον θάλαμο την Γκαρίς. Η Φιντάν απειλεί τη Μελέκ και την Τσιτσέκ.

Η Μελέκ μαθαίνει για ποιο λόγο βρίσκεται η Τσιτσέκ στη φυλακή και νιώθει μεγάλη θλίψη. Ο Μαχίρ πηγαίνει στη δικηγόρο της Μελέκ για να μιλήσουν αλλά όταν εκείνη κάνει ερωτήσεις σχετικά με την Κιγιμέτ, ο Μαχίρ νιώθει άβολα και έρχεται σε δύσκολη θέση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments