Αθλητισμός

Άρης: Φιλικά με Αμβούργο και Γάνδη πριν τη Γκόμελ

Άρης: Φιλικά με Αμβούργο και Γάνδη πριν τη Γκόμελ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Άρης: Ο Άρης έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες ενόψει της νέας σεζόν

Ο Άρης έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες ενόψει της νέας σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» περνούν από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στις διπλές αναμετρήσεις με τη Γκόμελ, στο πλαίσιο του Β΄ προκριματικού γύρου του Conference League.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, έχουν ήδη «κλειστεί» δύο φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία. Το πρώτο θα διεξαχθεί την 1η Ιουλίου με αντίπαλο το Αμβούργο, ενώ το δεύτερο τρεις ημέρες αργότερα κόντρα στη Γάνδη. Για τις 7 του ίδιου μήνα, ο Άρης Λεμεσού έχει προαναγγείλει φιλικό με τους Θεσσαλονικείς – και μάλιστα επί σλοβενικού εδάφους – ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την πλευρά του Άρη.

Υπενθυμίζεται πως για αύριο, Παρασκευή 17/6, είναι προγραμματισμένη η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας του Χερμάν Μπούργος. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου, όπως και πέρυσι, στο Σόχαου της Αυστρίας.

Άρης και Γκόμελ ζητούν να γίνουν και οι δυο αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Άρης και Γκόμελ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τον β΄γύρο των προκριματικών του Europa Conference League με την έδρα του πρώτου αγώνα να βρίσκεται στον αέρα, μιας και η τυπικά γηπεδούχος Γκόμελ δεν μπορεί να αγωνιστεί στη Λευκορωσία, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε επικοινωνία με τους Λευκορώσους, προκειμένου να στείλουν κοινό αίτημα στην UEFA για τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια άλλη διαθέσιμη έδρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments