Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Ξεκίνησε την αποπληρωμή οφειλομένων προς τους παίκτες η ΕΠΟ

Εθνική Ελλάδος: Ξεκίνησε την αποπληρωμή οφειλομένων προς τους παίκτες η ΕΠΟ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εθνική Ελλάδος: Μετά τις τέσσερις διαδοχικές νίκες της Εθνικής στο Nations League

Μετά τις τέσσερις διαδοχικές νίκες της Εθνικής στο Nations League και την εξασφάλιση της πρώτης θέσης του ομίλου της, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) επικρατεί ικανοποίηση, μιας και ο βασικός στόχος επετεύχθη και για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, έφερε χαμόγελα στις τάξεις της “γαλανόλευκης”.

Από σήμερα δε, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ ξεκίνησε η διαδικασία για την αποπληρωμή οφειλομένων προς τους παίκτες της εθνικής ανδρών. «Η αποπληρωμή αφορά σε παλαιότερες και τρέχουσες οφειλές στους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην εθνική Ομάδα,» τονίζει η Ομοσπονδία.

Πρωτιά και άνοδος στη B’ κατηγορία του Nations League

Η Ελλάδα νίκησε ξανά το Κόσοβο και εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο της League C του Nations League, η οποία και της δίνει την άνοδο στη League B.

ελλαδα-κοσοβο2-1200x799

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ ήταν εμφανώς καλύτερη από όλους τους αντιπάλους της και έκανε το 4/4 στον όμιλό της, κατακτώντας την πρωτιά δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα θα βρεθεί έτσι ξανά στη League B του Nations League, ενώ θα συνεχίσει την προσπάθειά της, διεκδικώντας και το “εισιτήριο” για το επόμενο Euro.

Τα αποτελέσματα στην 4η αγωνιστική

Βόρεια Ιρλανδία – Κύπρος 2-2

Ελλάδα Κόσοβο 2-0

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Ελλάδα 12

2. Κόσοβο 6

3. Κύπρος 2

4. Βόρεια Ιρλανδία 2

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments