Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Άλλο ένα χρόνο “ερυθρόλευκος” ο Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Άλλο ένα χρόνο “ερυθρόλευκος” ο Βαλμπουενά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ολυμπιακός: η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε σήμερα (16/6) και την επέκταση της συνεργασίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά

Μία ημέρα μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί για δύο χρόνια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε σήμερα (16/6) και την επέκταση της συνεργασίας της με άλλον έναν άσο της, που η παρουσία του έχει αποδειχθεί καταλυτική στο διάστημα που φορά τα ερυθρόλευκα.

Πρόκειται για τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος ανανέωσε για ακόμη ένα χρόνο και θα μείνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» (τουλάχιστον) έως το καλοκαίρι του 2023.

Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν αφότου ο Πέδρο Μαρτίνς άναψε «πράσινο φως» στη διοίκηση, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός εκτιμά ιδιαιτέρως την ηγετική φυσιογνωμία του ποδοσφαιριστή του, αλλά και το θετικό ρόλο που διαδραματίζει η παρουσία του στα αποδυτήρια της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έγινε μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας το 2019 και από τότε μετρά 120 συμμετοχές, 14 γκολ και 39 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό τρία πρωταθλήματα Ελλάδας (2019-2020, 2020-2021, 2021-2022) και ένα κύπελλο (2019-2020)».

Με Μακάμπι Χάιφα ξεκινά το ευρωπαϊκό του ταξίδι ο Ολυμπιακός

Από το Ισραήλ θα ξεκινήσει το φετινό ευρωπαϊκό «ταξίδι» του Ολυμπιακού, ο οποίος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα, στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στις 19 ή 20 Ιουλίου στο Ισραήλ και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (26 ή 27 Ιουλίου) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». 14-ολυμπιακός3

Δεδομένα πρόκειται για έναν αντίπαλο απόλυτα στα μέτρα των Πειραιωτών, ωστόσο πρόκειται και για ομάδα που χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα -και- με τις κλιματικές συνθήκες που επικρατούν στο Ισραήλ το καλοκαίρι (πολύ υψηλές θερμοκρασίες).

Σημειώνεται εξάλλου ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν ευχάριστες αναμνήσεις με αντιπάλους από τη συγκεκριμένη χώρα. Την τελευταία φορά, το καλοκαίρι του ’16 είχαν αποκλειστεί στον 3ο προκριματικό από τη Χάποελ Μπερ Σεβά και στη συνέχεια μάλιστα απολύθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments