Trash

Άντρας ζει σαν σκύλι με την γυναίκα του: «Είμαστε ίδιοι με οποιονδήποτε άλλον στον δρόμο»

Άντρας ζει σαν σκύλι με την γυναίκα του: «Είμαστε ίδιοι με οποιονδήποτε άλλον στον δρόμο»

Πηγή Φωτογραφίας: FetSide- Vía País

Στα ανθρώπινα σκυλιά αρέσει να ζουν σε αγέλες, να παίζουν με παιχνίδια, να τρώνε από μπολ και να έχουν αφεντικό

Είναι εύκολο να γελάσεις με έναν ενήλικο άνδρα με λαστιχένιο κοστούμι σκύλου που μασάει ένα τσιριχτό παιχνίδι. Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ, βλέπουμε τον Tom, AKA Spot, να συμμετέχει στον διαγωνισμό Mr Puppy Europe στην Αμβέρσα, έναν συνδυασμό καλλιστείων, σόου ταλέντων και Crufts. Ο David, γνωστός και ως Bootbrush, μιλήσε στην κάμερα με δερμάτινη μάσκα σκύλου. Δ

«Δεν ανησυχείς για χρήματα, ούτε για φαγητό, ούτε για δουλειά», λέει ο Τομ, ο οποίος εργάζεται ως μηχανικός σε ένα θέατρο. «Είναι απλώς η ευκαιρία να απολαύσουμε ο ένας την παρέα του άλλου σε ένα πολύ απλό επίπεδο».

Η ανακάλυψη του Τομ να ντύνεται σκύλος ήρθε σταδιακά. Ήξερε ότι του άρεσε να κοιμάται με κολάρο, είχε ένα φετίχ για στενά ρούχα – Lycra, καουτσούκ, ακόμα και σορτς ποδηλατικό – μετά ήρθε ένα δαλματικό κοστούμι zentai που βρήκε στο eBay, ένα πορτοκαλί μολύβι 1 £ από τα Pets στο Σπίτι μέχρι που, τελικά, ένας άντρας σε ένα κλαμπ τον πλησίασε και του είπε: «Α, σωστά, είσαι σκύλος». Έτσι σύναψαν ερωτική σχέση.

«Είμαστε ίδιοι με οποιονδήποτε άλλον στον δρόμο»

«Οι άνθρωποι καταλήγουν αυτόματα στο συμπέρασμα ότι αυτό είναι το εργαλείο που φοράμε για να κάνουμε σεξ. Μου έκαναν απαίσιες ερωτήσεις όπως, αν μου άρεσε να κάνω σεξ με σκύλους. Αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό, και δεν είναι πάντα σεξουαλικό. Μέλη της αγέλης μου, περνάμε πολύ χρόνο μαζί στο σπίτι απλώς ως σκυλιά. Είμαστε εννέα και ο σύντροφός μου είναι ο χειριστής μας. Ένα μεγάλο μέρος του είναι το αίσθημα της οικογένειας και του ανήκειν, είμαστε εκεί για να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον».

«Αισθάνεσαι ότι μπορείς να είσαι ομοφυλόφιλος, στρέιτ, αμφιφυλόφιλος, τρανς και να είσαι αποδεκτός», λέει. «Το μόνο που θέλω είναι η κοινότητα των κουταβιών να γίνει αποδεκτή με τον ίδιο τρόπο. Δεν προσπαθούμε να προκαλέσουμε θλίψη στο κοινό ή να προκαλέσουμε θλίψη στις σχέσεις. Είμαστε ίδιοι με οποιονδήποτε άλλον στον δρόμο»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments