Trash

Survivor spoiler 16/6: Βόμβα έσκασε – Ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler 16/6: Βόμβα έσκασε – Ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor spoiler 16/6: Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης σιγά σιγά ρίχνει αυλαία

Κλείσαν οι γραμμές και ο κόσμος ψήφησε τον αγαπημένο του πάικτη που θέλει να βλέπει στο survivor.  Σπύρος, Ασημίνα, Τάλα και Στάθης έδωσαν μάχη για να συνεχίσουν να καλοπερνάνε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Ο Σπύρος φαίνεται πως έχει μια θέση στην καρδιά των τηλεθεατών.

Ποιος είναι, λοιπόν, ο παίκτης που αποχωρεί; Σύμφωνα με πληροφορίες o παίκτης που φέυγει είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Survivor: Ψάχνουν γυναίκα για να παντρευτεί τον Σπύρο Μαρτίκα – Η «αγγελία» από τον Άγιο Δομίνικο

Τα συναισθήματα και οι σχέσεις του Σπύρου Μαρτίκα θα μπορούσαν άνετα να αποτελέσουν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο φετινό Survivor στο οποίο ο φαρμακοποιός έχει επιβιώσει για 10 φορές από διαδικασία αποχώρησης.

Αυτό το έχουν βιώσει για τα καλά και οι συμπαίχτες του οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να τον τρολάρουν για τα αισθήματά του αλλά και για το γεγονός ότι είναι πλέον μόνος του στο Survivor μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας.

Έτσι την ώρα που η Ασημίνα γκρίνιαζε για την υποψηφιότητά της, η Μαίη και ο Τάλα «δημοσίευσαν αγγελία» για νύφη προκειμένου να αποκαταστήσουν τον 45χρονο φαρμακοποιό από το Κερατσίνι.

«Σπύρος Μαρτίκας, νοικοκύρης για σπίτι, ξέρει να τηγανίζει. Φαρμακοποιός. Μάγειρας. Πάνω από όλα έχει μείνει 11 φορές στο Survivor. Εργένης. Ωραίος. Νικητής Survivor μόνος ψάχνει γυναίκα», έλεγαν πειράζοντας τον Σπύρο Μαρτίκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments