Αθλητισμός

Μιλγουόκι Μπακς: Παραμένει “Ελάφι” ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Παραμένει “Ελάφι” ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Μιλγουόκι Μπακς: Στο Μιλγουόκι και στους Μπακς θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Στο Μιλγουόκι και στους Μπακς θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με αμερικανικές πηγές, ο Έλληνας φόργουορντ αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του και θα λάβει 1.878.720 δολάρια για τη σεζόν 2022/23.

Ο διεθνής  Έλληνας φόργουορντ, που αποτελεί κομμάτι των αναπληρωματικών της ομάδας, θα παραμείνει για τέταρτη διαδοχική σεζόν στο Ουισκόνσιν, στο πλευρό του αδερφού του, Γιάννη.

Στο συμβόλαιο του Θανάση υπήρχε player’s option για τη σεζόν 2022-23, ύψους 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία και ενεργοποίησε, με αποτέλεσμα να ανανεωθεί αυτομάτως το συμβόλαιό του για ακόμα ένα χρόνο με την ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Στα 48 παιχνίδια που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μέτρησε 3,6 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 54,7% στα σουτ εντός πεδιάς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Αυτή η πόλη δεν είναι για μένα”

Ο Γιάννης Αντεοτοκούνμπο απέκλεισε την παραμονή του στο Λος Άντζελες, κάτι που για άλλους είναι όνειρα ζωής. Ο σταρ του ΝΒΑ και των Μιλγουόκι Μπακς πήγε με την οικογένειά του για δείπνο σε εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ, όμως οι… αλμυρές τιμές χάλασαν τη γεύση του υπέροχου φαγητού, αλλά και τη γνώμη που έχει ο Γιάννης που έχει για την πόλη.

Μετά τον αποκλεισμό των Μπακς ο Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του βρέθηκαν στο Λος Άντζελες για λίγες ημέρες. Έτσι επισκέφθηκαν το περίφημο εστιατόριο Catch στο δυτικό Χόλιγουντ, με θέα όλη την πόλη και μια κουζίνα με θαλασσινά που έχει υμνηθεί από πολλούς.

Η ατάκα

Έγινε αντιληπτός κατά την έξοδο του (με το σχετικό βίντεο να «ανεβαίνει» στο TMZ) κι, όταν ρωτήθηκε για την ποιότητα του φαγητού, το χαρακτήρισε «απίστευτο», αλλά με το γνωστό χαμόγελο που συνοδεύει κάθε του ατάκα, πρόσθεσε με χιουμοριστική:

«Απίστευτο, αλλά πανάκριβο. Πανάκριβο. Αυτή η πόλη δεν είναι για μένα».

Κι όταν ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο του είπε με χιούμορ «εντάξει είναι ακριβό, αλλά έχεις πολλά λεφτά και τίποτα δεν μπορεί να είναι ακριβό όταν περνάς καλά με την οικογένεια σου», ο Γιάννης χαμογέλασε και συμφώνησε μαζί του λέγοντας «δεν μπορείς να βάλεις καμία τιμή σ’ αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments