Αθλητισμός

Σπανούλης: Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Περιστερίου

Σπανούλης: Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Περιστερίου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σπανούλης: Η πρώτη... απόπειρά του Βασίλη Σπανούλη στην προπονητική σε επίπεδο ανδρών τον στέλνει στο Περιστέρι

Η… μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε στην πρώτη θητεία του ως προπονητής στην Basket League, ο Βασίλης Σπανούλης να διαδεχτεί τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού Μίλαν Τόμιτς. Η πρώτη… απόπειρά του Σπανούλη στην προπονητική σε επίπεδο ανδρών τον στέλνει στο Περιστέρι, με τη διοίκηση του οποίου τα βρήκαν σε όλα.

Αφού πρώτα οδήγησε στον τελικό του Adidas Next Generation Tournament την ομάδα επιλέκτων, στο φάιναλ φορ στο Βελιγράδι τον περασμένο Μάιο (ηττήθηκε από την ομάδα του ατζέντη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, Μέγκα), ο Σπανούλης είπε το «ναι» στον ισχυρό άνδρα του Περιστερίου, Φίλιππο Κότση και μετρά αντίστροφα πλέον για… μάχες με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Παναθηναϊκό, σε προπονητικό επίπεδο στην Basket League.

Μάλιστα η ανακοίνωση αναμένεται ακόμα και μέσα στο επόμενο 48ώρο, με το Περιστέρι να επισημοποιεί τον «γάμο» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ανάμεσα στα «θέλω» του Σπανούλη ήταν η συμμετοχή του Περιστερίου στο Basketball Champions League, κάτι το οποίο ικανοποιήθηκε, με τον «Kill Bill» να έχει στο πλευρό του τον Σάββα Καμπερίδη.

Το budget της ομάδας αναμένεται να κινηθεί κοντά στο ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, με τον Σπανούλη να εμπιστεύεται παίκτες που γνωρίζει καλά, όπως ο Δημήτρης Αγραβάνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments