Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος: Θέλει τον Μπουρούση στον Παναθηναϊκό

Γιαννακόπουλος: Θέλει τον Μπουρούση στον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Γιαννακόπουλος: Τον Γιάννη Μπουρούση, σε αναβαθμισμένο ρόλο, θέλει να εντάξει στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού

Η χθεσινοβραδινή [19/6] επανεμφάνιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η προαναγγελία της επιστροφή του στα κοινά του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, μετά από δύο χρόνια απουσίας, έφερε αναταράξεις στο ελληνικό μπάσκετ, μιας και είναι έτοιμος να αναλάβει πάλι δράση.

Μάλιστα ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα για τη στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος των “πρασίνων”, τα οποία σίγουρα θα προκαλέσουν… πάταγο. Ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση έμπειρου προπονητή και μεταγραφές από το πάνω ράφι, προκειμένου το Τριφύλλι να εμφανιστεί ανταγωνιστικό την νέα σεζόν, μετά το φετινό στραπάτσο και να επιστρέψει στην κορυφή της Basket League.

Τις τελευταίες ώρες τα σενάρια πέφτουν βροχή, όμως ακόμα το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει. Φαίνεται πάντως ότι αλλαγές στον Παναθηναϊκό, δεν θα περιοριστούν εντός του παρκέ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στους “πράσινους” επιστρέφει -με νέο ρόλο- ένας παλιός γνώριμος.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος έβαλε φέτος τέλος στην πλούσια καριέρα του, αγωνιζόμενος στην Καρδίτσα και τη βοήθησε να ανέβει στα “σαλόνια” της Basket League, αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πρώτες κινήσεις του Γιαννακόπουλου, ενόψει της νέας σεζόν, αναλαμβάνοντας σημαντικό πόστο δίπλα στον Αργυρή Πεδουλάκη.

Ο πρώην διεθνής σέντερ φόρεσε την πράσινη φανέλα την σεζόν 2016-17, κατακτώντας το νταμπλ εκείνης της σεζόν, κι έκτοτε έχει διατηρήσει εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μάλιστα είχε βρεθεί και στο ΟΑΚΑ, στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Υπάρχει χημεία μεταξύ τους, η οποία φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να μετουσιωθεί σε συνεργασία. Από τη νέα περίοδο ο Γιάννης Μπουρούσης πρόκειται να είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος της εμπιστοσύνης του προέδρου μέσα στην ομάδα, αναλαμβάνοντας θέση πολύ κοντά στο αγωνιστικό τμήμα.

Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής του τίτλος (αν για παράδειγμα θα είναι αθλητικός διευθυντής ή team manager) , αλλά ο ρόλος του θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα και σε άμεση συνεργασία με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ουσιαστικά το δίδυμο «Πεδουλάκης – Μπουρούσης» έρχεται να αντικαταστήσει το «Διαμαντίδης – Αλβέρτης», με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ελπίζει σε καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments