Ελλάδα

Αιγαίο: Νέο «χαστούκι» από την Πολεμική Αεροπορία σε τούρκους πιλότους

Αιγαίο: Νέο «χαστούκι» από την Πολεμική Αεροπορία σε τούρκους πιλότους

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Για ακόμη μια φορά και όπως επιτάσσει το καθήκον και ο επαγγελματισμός των Ελλήνων πιλότων, η Πολεμική Αεροπορία «βγήκε στο κυνήγι» προς απάντηση όλων εκείνων που επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία. Τα ελληνικά φτερά πέταξαν στα 20.000 πόδια προκειμένου να συναντήσουν τους «Νταήδες της Μεσογείου» που όταν βλέπουν ελληνικά μαχητικά γίνονται.... «αρνάκια».

Νέος «πόλεμος» αερομαχιών στο Αιγαίο, καθώς η Τουρκία  δείχνει μέρα με τη μέρα να προσπαθεί να κλιμακώσει την ένταση μεταξύ της Ελλάδας και να προσπαθεί να δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ των δύο χωρών. Σύμφωνα με το skai.gr, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2 ζεύγη τουρκικών αεροσκαφών F-16 και F-4 πραγματοποίησαν υπερπτήσεις στις 12.03 άνωθεν της νήσου Ανθρωποφάγοι και στις 12.04 άνωθεν της νήσου Μακρονήσι στα 20.000 πόδια.

Ηχηρή απάντηση από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία

Για ακόμη μια φορά και όπως επιτάσσει το καθήκον και ο επαγγελματισμός των Ελλήνων πιλότων, η Πολεμική Αεροπορία «βγήκε στο κυνήγι» προς απάντηση όλων εκείνων που επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία και τα ελληνικά φτερά πέταξαν στα 20.000 πόδια προκειμένου να συναντήσουν τους «Νταήδες της Μεσογείου» που όταν βλέπουν ελληνικά μαχητικά γίνονται…. «αρνάκια».

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν από την 135 Σμηναρχία Μάχης της Σκύρου και από την 111 Πτέρυγα Μάχης της Νέας Αγχιάλου και για ακόμη μια φορά δεν είχαν αντίπαλο στο διάβα τους. Οι Έλληνες πιλότοι είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους παραβιάσεις, καθώς η τουρκική πλευρά καθημερινά προσπαθεί να τεστάρει τα αντανακλαστικά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Τούρκοι το έβαλαν στα πόδια και σαν τους «κλέφτες» αποχώρησαν από το FIR Αθηνών τρομαγμένοι και με την «ουρά στα σκέλια», μιας και για ακόμη μια φορά δεν τόλμησαν να εμπλακούν με τα ελληνικά μαχητικά,  μιας και τρέμουν την πτητική ικανότητα των Ελλήνων πιλότων, οι οποίοι διαχρονικά και ετησίως είναι πρώτοι σε νατοϊκές και ευρωπαϊκές ασκήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments