Διεθνή

Η Ariana Grande αγοράζει σπίτι στο Hollywood Hills από την Cameron Diaz για 4,9 εκατομμύρια δολάρια

Η Ariana Grande αγοράζει σπίτι στο Hollywood Hills από την Cameron Diaz για 4,9 εκατομμύρια δολάρια

Πηγή Φωτογραφίας: heromag- Elite Agent- Serendipityblog.net

Η Ariana Grande φέρεται να είναι η νέα ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στο Hollywood Hills που ανήκε προηγουμένως στην Cameron Diaz

Η Ariana Grande φέρεται να είναι η νέα ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στο Hollywood Hills που ανήκε προηγουμένως στην Cameron Diaz. Σύμφωνα με το Dirt, η Diaz δεν έμεινε ποτέ στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται σε μισό στρέμμα γης με θέα στο Sunset Strip.

Και τα δύο αστέρια έχουν σημαντικά και αξίας σπίτια, συμπεριλαμβανομένων άλλων κατοικιών στην περιοχή του Λος Άντζελες. Τόσο η Ντίαζ όσο και η Γκράντε κατέχουν ή έχουν άλλα σπίτια στη γειτονιά Χόλιγουντ Χιλς. Η Grande πούλησε ένα από αυτά τα ακίνητα το φθινόπωρο του 2021 και επί του παρόντος κατοικεί σε άλλο σπίτι στο τμήμα Bird Streets της περιοχής. Όσο για την Diaz, η ηθοποιός έχει αγοράσεει το σπίτι δίπλα σε αυτό που μόλις πούλησε στη Grande, ωστόσο μένει κυρίως με τον σύζυγό της, τον τραγουδιστή Good Charlotte Benji Madden, σε μια μοντέρνα αγροικία στην περίφημη γειτονιά του Beverly Hills Post Office.

Η νέα κατοικία με δύο υπνοδωμάτια χτίστηκε αρχικά το 1950 και προσφέρει περίπου 1.800 τετραγωνικά  ζωτικού χώρου. Δεδομένου ότι το σπίτι δεν καταγράφηκε ποτέ στη λίστα, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί η ακριβής αισθητική του εσωτερικού, ωστόσο, σύμφωνα με το Dirt, τα φορολογικά αρχεία δίνουν την εικόνα ενός μονοώροφου σπιτιού του μεσαίου αιώνα.

Ενώ το σπίτι βρίσκεται σε μισό στρέμμα, ένα μεγάλο μέρος αυτής της γης αποτελείται από πλαγιά λόφου που είναι πολύ απότομη για να χρησιμοποιηθεί πραγματικά

Φαίνεται ότι η Diaz σκόπευε αρχικά να χρησιμοποιήσει το ακίνητο για να επεκτείνει το σπίτι της δίπλα, που ήταν η κύρια κατοικία της εκείνη την εποχή. Τα έγγραφα της πόλης από το 2009 δείχνουν σχέδια για την κατεδάφιση του υπάρχοντος σπιτιού και την αντικατάστασή του με μια νέα κατοικία που θα ήταν πολύ μεγαλύτερη, αναφέρει το Dirt.

Ενώ αυτά τα σχέδια δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ, η Diaz έκανε ανακαίνιση στο σπίτι το 2018 με νέα στέγη και νέα παράθυρα. Επέκτεινε επίσης την κουζίνα, αναμόρφωσε τα μπάνια και πρόσθεσε ένα επιπλέον δωμάτιο. Ακόμη και με αυτές τις ενημερώσεις, δεν είναι πραγματικά ξεκάθαρο ποια είναι τα σχέδια της Grande για το σπίτι. Τούτου λεχθέντος, δεδομένου ότι μένει κοντά, φαίνεται ότι το σπίτι θα μπορούσε να είναι για έναν στενό φίλο ή μέλος της οικογένειας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments