Αθλητισμός

ΑΕΚ: Συμφωνία με την Schneider Electric για την OPAP ARENΑ

ΑΕΚ: Συμφωνία με την Schneider Electric για την OPAP ARENΑ

Πηγή Φωτογραφίας: aek fc

ΑΕΚ: Σε μια σπουδαία συμφωνία προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου η εταιρία Schneider Electric ανακοινώνει τη συνεργασία της Ένωση για το νέο γήπεδο της, OPAP ARENΑ

Σε μια σπουδαία συμφωνία προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου η εταιρία Schneider Electric, η οποία αποτελεί πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοινώνει τη συνεργασία της Ένωση για το νέο γήπεδο της, OPAP ARENΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιρικό όμιλο της ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο γήπεδο της, OPAP ARENA, στη νέα Φιλαδέλφεια Αττικής. Η Schneider Electric επιλέχθηκε από τον όμιλο ως προμηθευτής ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και η εταιρεία προχώρησε σε διετή χορηγική συνεργασία.

Αναφερόμενος στη συμφωνία, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Schneider Electric, κος Θανάσης Τσακαρισιάνος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της χορηγικής μας συνεργασίας με μία ποδοσφαιρική ομάδα με τέτοια ιστορία, την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά ταυτόχρονα είμαστε περήφανοι που μας επέλεξε ως προμηθευτή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για τις νέες εγκαταστάσεις της OPAP ARENA!».

Από τη μεριά της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο κος Νίκος Καραούζας, Εμπορικός Διευθυντής δήλωσε: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά την Schneider Electric στην χορηγική οικογένεια της ομάδας μας και προχωράμε μαζί στη νέα εποχή που σηματοδοτείται από την είσοδο μας στην OPAP ARENA».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments