Αθλητισμός

Άρης – Μαντσίνι: “Σοβαροί και υπεύθυνοι απέναντι στη Γκόμελ”

Άρης – Μαντσίνι: “Σοβαροί και υπεύθυνοι απέναντι στη Γκόμελ”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Άρης - Μαντσίνι: Στην κάμερα του επίσημου καναλιού του Άρη στο YouTube μίλησε ο Ντάνιελ Μαντσίνι για την αναμέτρηση με τη Γκόμελ

Στην κάμερα του επίσημου καναλιού του Άρη στο YouTube μίλησε ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Aργεντινός εξτρέμ αναφέρθηκε τόσο στις διπλές αναμετρήσεις με την Γκόμελ, για το Β’ προκριματικό γύρο του Conference League, όσο και στη δική του παρουσία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Σε αυτή την ευρωπαϊκή διοργάνωση πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι και να δείξουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό μπορούμε να το δείξουμε μόνο μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό και προετοιμαζόμαστε σκληρά», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο 26χρονος με ιταλικό διαβατήριο και προσέθεσε για τους αγώνες με τους Λευκορώσους:

«Θα είναι παιχνίδια δύσκολα, καθώς δεν γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι θα παίξουμε στην έδρα μας το πρώτο ματς, με τον κόσμο μας, που μας συνοδεύει παντού. Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς (σ.σ. η οποία, επίσης, θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη».

Οι φίλοι του Άρη τίμησαν τον Μαντσίνι με την ψήφο τους, αναδεικνύοντάς τον κορυφαίο παίκτης της περυσινής σεζόν. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είναι μια αποζημίωση για τη δουλειά που κάνω. Θεωρώ ότι σε κάθε προπόνηση δίνω 100% των δυνατοτήτων μου και θα συνεχίσω να το κάνω», είπε ο Αργεντινός για να καταλήξει:

«Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό γκολ που έχω πετύχει σε προσωπικό επίπεδο, είναι το 0-1 εναντίον του ΠΑΟΚ (σ.σ. στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μέσα στην Τούμπα). Σε ό,τι αφορά στην ομάδα, θεωρώ ότι είναι το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ (σ.σ. την προτελευταία αγωνιστική των Play Off που έκρινε και το ευρωπαϊκό εισιτήριο), που είναι σημαντικό για την ομάδα και τον κόσμο, σε μια ιδιαίτερη περίσταση».

Και τα δύο ματς με την Γκόμελ στη Θεσσαλονίκη

Η κοινή θέληση των δύο συλλογών, έγινε πράξη από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Οι αναμετρήσεις του Άρη με την Γκόμελ θα διεξαχθούν αμφότερες στη Θεσσαλονίκη.

Η UEFA είχε προ ημερών αλλάξει την έδρα του πρώτου αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (21:00) παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες. Σήμερα, έκανε γνωστό πως και ο επαναληπτικός θα γίνει στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, αλλά στις 27 Ιουλίου και κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments