Ελλάδα

Φονικό στην Ξάνθη: Τον μαχαίρωσε μετά από καβγά

Φονικό στην Ξάνθη: Τον μαχαίρωσε μετά από καβγά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

O 42χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε - Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Τραγική κατάληξη είχε ο καυγάς δύο συγχωριανών στα Κιμμέρια της Ξάνθης.

Το έγκλημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν ο 42χρονος δράστη έβγαλε ένα μαχαίρι και να το κάρφωσε στο σώμα του 46χρονου. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του. Αστυνομικοί συνέλαβαν λίγο αργότερα τον 42χρονο.

Δράστης και θύμα ήταν Έλληνες που είχαν το τελευταίο διάστημα έντονους διαπληκτισμούς για οικονομικά θέματα, σύμφωνα με την ΕΡΤ . Η δολοφονία σημειώθηκε τον οικισμό Κιμμερίων στην Ξάνθη και στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση με τους κατοίκους να ειδοποιούν την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, όπως αναφέρει το xanthidaily.gr

Συνελήφθη βραδινές ώρες (21/22-6-2022) στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε χθες το βράδυ σε οικισμό της Ξάνθης, ο δράστης και το θύμα συνεπλάκησαν μεταξύ τους και αλληλοτραυματίστηκαν με αιχμηρά αντικείμενα ένεκα προσωπικών τους διαφορών.

Κατόπιν αυτού ο 46χρονος ημεδαπός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης, όπου εξέπνευσε ένεκα τραυματισμού του στη θωρακική χώρα.

Μετά την ενημέρωση των αστυνομικών αρχών και από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ακολούθησε συνελήφθη ο 42χρονος δράστης, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μαχαίρια με μήκος λάμας -17,5- και -16- εκατοστά αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments