Ελλάδα

Κρήτη: Αυτός είναι ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων [pic]

Κρήτη: Αυτός είναι ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής χρησιμοποιούσε ανορθόδοξες μεθόδους και καψόνια διδασκαλίας στα παιδιά, κάποια από τα οποία εκφράζονται στις καταθέσεις τους στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγίου Νικολάου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 46χρονου προπονητή στο Λασίθι, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων. Θυμίζουμε ότι στον προπονητή πολεμικών τεχνών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Τα στοιχεία

Πρόκειται για τον (επ.) ΓΕΡΟΝΤΗ (ον.) Ιωάννη του Γεωργίου και της Ζαμβίας που γεννήθηκε το 1976 στην Άγιο Νικόλαο

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου τηλεφωνικά στους αριθμούς 28410-91410 και 28410-91413 , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 20-07-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Οι ανορθόδοξοι τρόποι «εκπαίδευσης»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής χρησιμοποιούσε ανορθόδοξες μεθόδους και καψόνια διδασκαλίας στα παιδιά, κάποια από τα οποία εκφράζονται στις καταθέσεις τους στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με το cretalive, η κατάθεση της 20χρονης από χωριό του Λασιθίου, ίσως είναι η πιο κομβική και βαρύνουσα ποινικά, καθώς το κορίτσι καταγγέλλει ξεκάθαρη σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο της, περιγράφοντας συγκεκριμένες σκηνές, συνθήκες, πράξεις και φράσεις. Και αν στο αποκαλούμενο «μασάζ», δεν αντέδρασε, σε άλλες φερόμενες απαιτήσεις του προπονητή καταγγέλλει ότι είπε “όχι”, αρνήθηκε να υπακούσει στο “δάσκαλο” και το πλήρωσε, όπως υποστηρίζει, με πολύ πόνο, σε βαθμό που έκλαψε.

Δικηγόρος προπονητή: Υπάρχουν ακόμα στοιχεία να φανούν

“Η υπόθεση βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και έχουν ακόμα να καταθέσουν αρκετοί άνθρωποι, οι οποίοι θα δώσουν και την άλλη εκδοχή”, τόνισε εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Νεαπόλεως, αμέσως μετά την ομόφωνη απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως, ο ένας εκ των δύο συνηγόρων του 46χρονου προπονητή, Βαγγέλης Στρατουδάκης.

Ειδικότερα, όπως είπε: “Ήταν μία μακροσκελής διαδικασία, η οποία διήρκησε επτά με οκτώ ώρες περίπου. Θεωρώ παρόλα αυτά, ότι η όλη υπόθεση, βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και έχουν ακόμα να καταθέσουν αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι θα δώσουν και την άλλη εκδοχή. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν ακόμα κάποια στοιχεία να φανούν. Έχουμε ακόμα – οι δικηγόροι – δρόμο μπροστά μας, ώστε να αναδείξουμε την πραγματικότητα”.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω των συνηγόρων του ο ίδιος δηλώνει θύμα κατευθυνόμενων καταγγελιών με στόχο την προσωπική και επαγγελματική του εξόντωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments