Ελλάδα

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο προπονητής πολεμικών τεχνών για ασέλγεια κατά ανηλίκων αθλητών του

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο προπονητής πολεμικών τεχνών για ασέλγεια κατά ανηλίκων αθλητών του
Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρίες, ενώ ο δικηγόρος του κάνει λόγο για «κίνηση σπίλωσης της υπόληψης του προπονητή»

Στη φυλακή οδηγείται ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανηλίκων μαθητών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Εισαγγελέας έχει ήδη ασκήσει κακουργηματικές διώξεις στον 46χρονο προπονητή για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων μετά τις καταγγελίες οκτώ μαθητών του που κατέθεσαν στην Ασφάλεια ότι είχε προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά καθώς και ότι τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρίες. Μάλιστα, όπως τονίζει ο δικηγόρος του Βαγγέλης Στρατουδάκης, όλες αυτές οι καταγγελίες είναι «ανυπόστατες» και πρόκειται για «κίνηση σπίλωσης της υπόληψης του προπονητή και αποτελούν προϊόντα νοσηρής φαντασίας».

Ο 46χρονος προπονητής επιβεβαιώνει πως η συμπεριφορά του ήταν αρκετά αυστηρή στα παιδιά ωστόσο αρνείται όλα τα υπόλοιπα.

«Ο 46χρονος είναι ο μοναδικός που έχει χρυσά μετάλλια πανελλαδικά και παγκόσμια και είναι στο στόχαστρο», τονίζει ο κ. Στρατουδάκης και συνεχίζει: «Ο 46χρονος αναφέρει πως είχε αυστηρή συμπεριφορά στα παιδιά ειδικά όταν έχαναν κάποιους αγώνες με την έννοια ότι φώναζε στα παιδιά μπροστά σε κόσμο. Γιατί όπως αναφέρει δεν μπορούσε να διανοηθεί πως ο αθλητής του που είχε μαύρη ζώνη έχασε σε διοργάνωση από κάποιον που είχε μπλε ζώνη επειδή ήταν απρόσεκτος. Άλλο όμως να του φωνάζεις και άλλο να καταγγείλλεις πράγματα που δεν υπήρχαν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments