Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Κοιτά την περίπτωση του Ολλανδού μέσου Μαρκ Ντίμερς

Παναθηναϊκός: Κοιτά την περίπτωση του Ολλανδού μέσου Μαρκ Ντίμερς

Πηγή Φωτογραφίας: Voetbal International, BILD

Παναθηναϊκός: Η ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής και δη στις θέσεις «8» και «10» αποτελεί τη Νο1 μεταγραφική προτεραιότητα των "πρασίνων" και εξετάζουν την περίπτωση του

Η ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής και δη στις θέσεις «8» και «10» που έχουν «αδειάσει» μετά τις αποχωρήσεις των Μαουρίσιο και Λούντκβιστ, την λήξη συμβολαίου του Βιγιαφάνιες στο τέλος του μήνα και την επιστροφή του Γκατσίνοβιτς στη Χοφενχάιμ, αποτελεί τη Νο1 μεταγραφική προτεραιότητα του Παναθηναϊκού.

Κι ο στόχος των «πράσινων» είναι μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το Βάλχζε της Αυστρίας στις 5 Ιουλίου να έχει αποκτηθεί τουλάχιστον ένας κεντρικός δημιουργικός μέσος. Ανεξάρτητα της εξέλιξης στην «ανοικτή» υπόθεση του Αργεντινού Ντομίνγκο Μπλάνκο.

Εκεί έχουν επικεντρωθεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μαζί με τους συνεργάτες του και τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού. Κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ στα ονόματα που εξετάζονται απ’ τους «πράσινους» είναι κι αυτό του Ολλανδού μέσου Μαρκ Ντίμερς της Φέγενορντ.

Ο 28χρονος κεντρικός μέσος είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Φέγενορντ ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο γόνατο. Έμεινε εκτός για περίπου 4 μήνες κι όταν επανήλθε σε πλήρη δράση, παραχωρήθηκε απ’ το κλαμπ του Ρότερνταμ δανεικός για 6 μήνες στο Ανόβερο (Β’ Γερμανίας) για να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Στη Γερμανία ο Ντίμερς ήταν βασικός σ’ όλο το β’ μισό της περσινής σεζόν μετρώντας 16 συμμετοχές με μία ασίστ. Επέστρεψε στη Φέγενορντ, με την οποία δεσμεύεται έως το 2023, αλλά δεν υπολογίζεται για την επόμενη χρονιά και φαίνεται πως εδώ και λίγες ημέρες έχει ξαναμπεί… δυναμικά στο «μπλοκάκι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Και με τη… βούλα η ανανέωση του Χουάνκαρ

Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η επέκταση της συνεργασίας του Χουάνκαρ Πέρεθ με τον Παναθηναϊκό, μιας και το μεσημέρι της Τετάρτης [22/6)] υπογράφθηκε το νέο συμβόλαιο με τον Ισπανό αριστερό φουλ μπακ, το οποίο θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2024, ενώ οι απολαβές του θα φτάσουν (μαζί με τα μπόνους) τις 440.000 ευρώ ετησίως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “πράσινης” ΠΑΕ:

«Η ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Χουάνκαρ επικυρώθηκε με την υπογραφή του νέου συμβολαίου που έχει διάρκεια έως το 2024. Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος εντάχθηκε στους Κυπελλούχους Ελλάδας το καλοκαίρι του 2020, αποτελεί βασικό στέλεχος του Τριφυλλιού την τελευταία διετία κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική ανάπτυξη της ομάδας και στην επιστροφή στους τίτλους και την Ευρώπη.

Στην πορεία προς την κατάκτηση του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας αγωνίστηκε σε έξι 90λεπτα συμπεριλαμβανομένου του τελικού, ενώ στη διάρκεια της σεζόν κατέγραψε 37 συμμετοχές (31 στο πρωτάθλημα), δύο γκολ και τρεις ασίστ. Συνολικά μετράει 62 παρουσίες με τους Πράσινους”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments