Ελλάδα

Πάτρα: Ντοκιμαντέρ οι υποθέσεις θανάτων των τριών κοριτσιών

Πάτρα: Ντοκιμαντέρ οι υποθέσεις θανάτων των τριών κοριτσιών

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πάτρα: Το φρικιαστικό έγκλημα με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και τον τρόπο που έγινε αναμένεται να γίνει ντοκιμαντέρ στις Ηνωμένες Πολιτείες

Το φρικιαστικό έγκλημα με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και τον τρόπο που έγινε αναμένεται να γίνει ντοκιμαντέρ στις Ηνωμένες Πολιτείες και έτσι η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα την Ελλάδα θα γίνει γνωστό και στο εξωτερικό.

Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, ο οποίος μίλησε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις αλλά και το παρασκήνιο.

Η αμερικάνικη εταιρεία παραγωγής

Το ενδιαφέρον για να γίνει ντοκιμαντέρ η υπόθεση της Πάτρας, εξέφρασε αμερικανική εταιρεία παραγωγής: «Στο περιθώριο του φεστιβάλ των Καννών όπου βρισκόντουσαν και οι Έλληνες έγινε κουβέντα ανάμεσα σε υψηλόβαθμα στελέχη μιας εταιρείας αμερικάνικης παραγωγής με έναν σκηνοθέτη ο οποίος έχει συμπράξει σε άλλες δουλειές με τη συγκεκριμένη εταιρεία και ήρθε η κουβέντα για το κατά φαινόμενα τριπλό έγκλημα της Πάτρας, το έγκλημα του αιώνα»

Οι πρώτες συζητήσεις για το ντοκιμαντέρ

Ο κ. Αναστασόπουλος αποκάλυψε το που και πότε θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις σχετικά με το ντοκιμαντέρ. «Από την ερχομένη εβδομάδα τώρα που επέστρεψε και η ελληνική αποστολή θα γίνουν οι πρώτες προκαταρτικές κουβέντες να πάρει μορφή αυτό το ενδιαφέρον το οποίο έχει εκδηλωθεί από την αμερικάνικη εταιρεία», δήλωσε χαρακτηριστικά. Όταν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησαν τον δημοσιογράφο εάν του έγινε πρόταση για να συμμετέχει εκείνος απάντησε ότι ο ρόλος του θα είναι στη βοήθεια για το σενάριο.

Στους εισαγγελείς η δικογραφία για Μαλένα και Ίριδα

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας είναι κάτι παραπάνω από συνταρακτικές, μιας η δημοσίευση του πορίσματος άνοιξε τον… ασκό του Αιόλου από τις αποκαλύψεις που είδαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο φάκελος με το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, βρίσκονται ήδη στη διάθεση των δύο εισαγγελέων πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου, οι οποίοι διενεργούν από τον περασμένο Απρίλιο την προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Οι εισαγγελείς μελετούν τα στοιχεία της δικογραφίας και αξιολογούν το αποδεικτικό υλικό πριν προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους προκειμένου να εξιχνιαστεί πλήρως ο θάνατος των δύο κοριτσιών, ο οποίος σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών προήλθε από εγκληματική ενέργεια. 33xroni-patra-roula

Πιθανότατα-μάλιστα-στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να είναι σε θέση να δώσουν παραγγελία για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments