Ελλάδα

Πάτρα: Καταθέτει για τους θανάτους των δύο παιδιών η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Καταθέτει για τους θανάτους των δύο παιδιών η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει ως βασική ύποπτη για τις δολοφονίες των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας

Η επόμενη εβδομάδα αναμένονται μεγάλες εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, μιας και η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει ως βασική ύποπτη για τις δολοφονίες των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώ θα επιμείνει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στο θάνατο των τριών κοριτσιών της.

Περιμένει να της ασκηθεί νέα ποινική δίωξη

Μάλιστα η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, περιμένει να ασκηθεί εναντίον της δίωξη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA. «Είναι κάτι που περιμένουμε αν θα συμβεί στο αμέσως προσεχές διάστημα. Μας απασχολεί ως πιθανότητα», ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετά τη μαραθώνια κατάθεση της στο ανθρωποκτονιών, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την προφυλακισμένη αδελφή της. «Αισθάνθηκε έντονη ανησυχία. Είχαν επικοινωνία. Στη συνέχεια συζήτησαν το περιεχόμενο της κατάθεσης και το κλίμα που αντιμετώπισε η αδελφή της», αποκάλυψε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η Πισπιρίγκου θα αρνηθεί τα πάντα για τις δολοφονίες των παιδιών της, θα υποστηρίξει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να πιστοποιούν την ενοχή της και θα ισχυριστεί για τη Μαλένα και την Ίριδα πως, από τη στιγμή που δεν προέκυψε κάποιο νέο εύρημα, δεν γίνεται ξαφνικά η ίδια να βρίσκεται κατηγορούμενη για εγκληματική ενέργεια.

Η 33χρονη θα σταθεί και σκοπεύει να επιμείνει σε σημεία του θρίλερ που παραμένουν θολά. Για την Ίριδα. θα υποστηρίξει πως κατηγορείται ενώ ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί η ακριβής ώρα του θανάτου και, κατά συνέπεια, το σημείο όπου βρισκόταν η ίδια.

Για τη Μαλένα, που πέθανε από ασφυξία μπροστά της στο μονόκλινο δωμάτιο, θα επαναλάβει τους πάγιους ισχυρισμούς της: Ότι το παιδί της πέθανε στον ύπνο του, χωρίς εκείνη να το πλησιάσει, ότι η ίδια πήγε και ειδοποίησε γρήγορα τους γιατρούς και ότι αγωνιούσε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης. Στοιχεία που πάντως αμφισβητούνται και διαψεύδονται από μια σειρά καταθέσεων, που οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments