Ραφήνα: Θανάσιμος ξυλοδαρμός 42χρονου – Έρευνες για τους δράστες

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψη τεσσάρων ανδρών, οι οποίοι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 42χρονο, τα ξημερώματα σε κεντρικό σημείο της Ραφήνας.
Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να διαπληκτίστηκε με άτομα που βρίσκονταν σε γνωστό μπαρ της Ραφήνας.
Οι τέσσερις δράστες του έστησαν καρτέρι την πλατεία Νικολάου Πλαστήρα στη Ραφήνα, κι όταν ο άτυχος 42χρονος βγήκε από το μαγαζί του επιτέθηκαν και τον γρονθοκόπησαν άγρια, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι. Στη συνέχεια, τον άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος και εξαφανίστηκαν.
Ασθενοφόρο μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου ο 42χρονος υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών, ενώ ήδη έχουν εντοπιστεί αυτόπτες μάρτυρες
-
Σας αρέσει να σχεδιάζετε ιδιόρρυθμους χώρους; Δείτε τι κάνει η Airbnb
-
Γιάννενα: Αγωνία για 16χρονο - Βούτηξε στη λίμνη Αώου και αγνοείται
-
Το πρώτο ταξίδι του Πούτιν στο εξωτερικό από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία
-
Μπραν ντε φερ στην Πορτογαλία για τις προκλήσεις της νομισματικής πολιτικής
-
Αλλαγή του καιρού από τη Δευτέρα - Πέφτει η θερμοκρασία - Πού θα βρέξει [vid]
-
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η καυτή φωτογραφία της στα τέσσερα που δεν ξεχνιέται με τίποτα
Το σχόλιο σας