Ελλάδα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία έξω από τη Ν. Ζίχνη

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία έξω από τη Ν. Ζίχνη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Επιβατικό τρένο εκτροχιάστηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής [26/6] έξω από τη Λευκοθέα, πριν από τη Νεα Ζίχνη Σερρών

Επιβατικό τρένο εκτροχιάστηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής [26/6] έξω από τη Λευκοθέα, πριν από τη Νεα Ζίχνη Σερρών. Η αμαξοστοιχία 1631 εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα – Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ ο προϊστάμενος Υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστος Τούρτας «εκτροχιάστηκε το πρώτο φορείο, οι δύο πρώτοι τροχοί, ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και οι δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν στη Νέα Ζίχνη και στις Σέρρες». Η κυκλοφορία στη γραμμή δεν έχει αποκαταστεθεί.

«Έχει πάει στο σημείο αμαξοστοιχία βοηθείας προκειμένου να αποκαταστήσει το τρένο επί της γραμμής», σημείωσε ο κ. Τούρτας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο δεν χρειάστηκε απεγκλωβισμός αλλά συνδρομή για τη μεταφορά καθώς η περιοχή ήταν σχετικά δύσβατη.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: “Σε μόλις 3,5 ώρες η διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη το 2023”

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι έτοιμη για μεγάλες καινοτομίες στο χώρο των ελληνικών σιδηροδρόμων, καθώς ο νέος στόλος της των βαγονιών θα έχουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και οι ταξιδιώτες θα έχουν μία αίσθηση πολυτέλειας στο ταξίδι τους. Πιο συγκεκριμένα θα υπάρξουν αίθουσες αναμονής, με καταστήματα, εστιατόρια, καφέ και πολιτιστικές εκδηλώσεις

Τρένα που θα «τρέχουν» με 200 χιλιόμετρα την ώρα

Ο στόχος του προέδρου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Dario Lo Bosco και του διευθύνοντα συμβούλου Maurizio Capotorto είναι η πλήρη αναβάθμιση των ελληνικών τρένων, με διάφορες καινοτόμες υπηρεσίες, όπως αυτή του «πόρτα- πόρτα» που θα παραλαμβάνουν τον επιβάτη από το κατώφλι του σπιτιού του και θα τον συνοδεύουν έως τον τελικό προορισμό.

Μάλιστα ένας από τους πρωταρχικούς τους στόχους είναι και η καθαρή ενέργεια και έτσι θα εφαρμόσουν βιώσιμα Μέσα Μεταφοράς, που θα συμβάλλουν στην πράσινη μετάβαση και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments