Lifestyle

Kate Middleton: Το πρώτο τους κοινό πορτρέτο και η άγνωστη ιστορία

Kate Middleton: Το πρώτο τους κοινό πορτρέτο και η άγνωστη ιστορία

Πηγή Φωτογραφίας: Hello! Magazine

Kate Middleton: Η δούκισσα του Cambridge πόζαρε με τον σύζυγό της για τον Βρετανό καλλιτέχνη, Jamie Coreth.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έδωσαν στη δημοσιότητα με αφορμή τα 40α γενέθλια του δούκα του Cambridge το πρώτο τους κοινό πορτρέτο που φιλοτέχνησε o βραβευμένος Βρετανός καλλιτέχνης, Jamie Coreth.

Στο πορτρέτο, ο William φοράει ένα κλασικό κοστούμι και μπλε γραβάτα, ενώ η Kate έχει επιλέξει ένα κομψό πράσινο φόρεμα που συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες Manolo Blahnik σε ασορτί απόχρωση. Η Middleton επέλεξε τις γόβες Hangisi Green Satin 105, το ίδιο ακριβώς σχέδιο που είχε κάνει διάσημο και η Sarah Jessica Parker όταν τα είχε πρωτό-φορέσει η Carrie Brashaw, ο χαρακτήρας που υποδύεται, στο επεισόδιο του ‘Sex and the City’ που παντρευόταν τον Mr.Big.

H Carrie είχε φορέσει το σχέδιο σε μπλε χρώμα, ακολουθώντας την αμερικάνικη παράδοση που θέλει τις νύφες να φορούν κάτι μπλε στον γάμο τους, αλλά τελικά αφού ο γάμος είχε ακυρωθεί τα είχε αφήσει στην υπέροχη ντουλάπα του σπιτιού στο οποίο θα έμενε με τον Mr.Big.

Η δούκισσα επέλεξε για το πορτρέτο ένα φόρεμα του brand ‘Vampire’s Wife’ που είχε φορέσει και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της μαζί με τον πρίγκιπα William στο Δουβλίνο τον Μάρτη του 2020

Εκτός από τα υπέροχε Manolo’s της, η Kate ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια με πέρλες που άνηκαν στη πριγκίπισσα Diana, ένα βραχιόλι με πέρλες που η Diana είχε φορέσει με το διάσημο Elvis outfit της, αλλά και την καρφίτσα ‘δούκισσα του Cambridge’ που είναι διακοσμημένη με πέρλες και διαμάντια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments