Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Ράντονιτς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα και στην Αθήνα, ώστε να «κλειδώσει» η μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό, θα έρθει σήμερα [29/6] ο Ντέγιαν Ράντονιτς

Στην Ελλάδα και στην Αθήνα, ώστε να «κλειδώσει» η μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό, θα έρθει σήμερα [29/6] ο Ντέγιαν Ράντονιτς, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στους “πράσινους”.

Όπως αναφέρει το «mozzartsport», ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα ταξιδέψει στη χώρα μας στη διάρκεια της Τετάρτης και θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, με τον Ράντονιτς να αποτελεί τον εκλεκτό του Αργύρη Πεδουλάκη για την “ηλεκτρική καρέκλα” της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα και προετοιμάζει το έδαφος για την συμφωνία. Έως και την Πέμπτη [30/6], θα έχει ολοκληρωθεί το ζήτημα του προπονητή στο «τριφύλλι».

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο  ο Ερυθρός Αστέρας είχε δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς μεσούσης της σεζόν και ξεκαθαρίζοντας πως του έχει καταθέσει πρόταση, η προθεσμία για απάντηση στην οποία εκπνέει.

Αντιδράσεις από τον Ερυθρό Αστέρα

Οι αντιδράσεις στα social media από τους φιλάθλους της του Ερυθρού Αστέρα είναι έντονες, αφού η διαφαινόμενη συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι στον «αέρα», με τον Ράντονιτς να φαίνεται πως είναι το πρώτο φαβορί για τη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα ήδη στις τάξεις του Ερυθρού Αστέρα ξεκίνησαν να εξετάζουν και το plan B, με προπονητές για την επόμενη μέρα, με τα Μέσα της χώρας να αναφέρουν τους Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς και Νέναντ Στεφάνοβιτς οι οποίοι είναι στην κορυφή της λίστας, εκεί όπου φαίνεται να υπάρχει και αυτό του Μίλαν Τόμιτς.

Την κατάσταση στις τάξεις των φίλων των «ερυθρόλευκων» δυσχεραίνουν οι συνεχόμενες αποχωρήσεις παικτών, με τον Νίκολα Κάλινιτς να είναι ο τελευταίος που βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments