Διεθνή

Dakota Johnson: Εξομολογήθηκε πως για το ‘Fifty Shades Of Grey’ είχε υπογράψει άλλο σενάριο

Dakota Johnson: Εξομολογήθηκε πως για το ‘Fifty Shades Of Grey’ είχε υπογράψει άλλο σενάριο

Πηγή Φωτογραφίας: Messika- Koimoi- Dailymotio

Dakota Johnson: Η ηθοποιός απαντά στις φήμες για τις κακές σχέσεις της με τον Jamie Dornan και αποκαλύπτει αν μετάνιωσε για τις ταινίες.

Η Dakota Johnson, εφτά χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας ‘Fifty Shades of Grey’, μιλάει ανοιχτά για τις δυσκολίες που συνάντησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και απαντάει στις φήμες που την ήθελαν να “είναι στα μαχαίρια” με τον συμπρωταγωνιστή της, Jamie Dornan.

Όπως είπε η ηθοποιός ένα γνώριζε πόσο ψυχωτικό ήταν το κλίμα δύσκολα θα συμφωνούσε να κάνει την ταινία, αλλά εντούτοις δεν έχει μετανιώσει που συμμετείχε στις ταινίες. “Δεν έχει να κάνει με το εάν το έχω μετανιώσει. Εάν ήξερα… εάν ήξερα εκείνη την εποχή πως θα ήταν, δεν νομίζω ότι κανείς θα το είχε κάνει. Θα σκεφτόμουν ‘αυτό είναι πολύ ψυχωτικό’. Αλλά, όχι, δεν το μετανιώνω’”.

Όσο για τη σχέση της με τον Dornan κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είπε πως “δεν υπήρχε ποτέ κάποια στιγμή που δεν τα πηγαίναμε καλά. Το ξέρω ότι είναι περίεργο αλλά είναι σαν αδελφός μου. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Και ήμασταν πραγματικά εκεί ο ένας για τον άλλο. Έπρεπε πραγματικά να εμπιστευθούμε και να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλο”.

Η Johnson είπε ότι αρχικά είχε συμφωνήσει να κάνει μια διαφορετική εκδοχή της ταινίας αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν:

“Είμαι ένα σεξουαλικό άτομο και όταν με ενδιαφέρει κάτι θέλω να μάθω όσα γίνεται για αυτό. Για αυτό αποφάσισα να κάνω γυμνό. Υπέγραψα να κάνω μια πολύ διαφορετική εκδοχή της ταινίας που κάναμε τελικά” εξηγώντας ότι τόσο οι σκηνοθέτες, όσο και το στούντιο αλλά και η συγγραφέας E.L.James είχαν πολλές διαφωνίες και προβληματισμούς για τις ταινίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments