Lifestyle

Ιωάννα Πηλιχού: Περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές με γιατρό – «Πήδηξα πάνω από δύο κρεβάτια»

Ιωάννα Πηλιχού: Περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές με γιατρό – «Πήδηξα πάνω από δύο κρεβάτια»

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Ιωάννα Πηλιχού: Περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές με γιατρό – «Πήδηξα πάνω από δύο κρεβάτια»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Πήγε να με κακοποιήσει, αλλά δεν ολοκληρώθηκε, είχα μόλις ενηλικιωθεί, είπε η ηθοποιός

Σε μια τραυματική εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν αναφέρθηκε η Ιωάννα Πηλιχού, υποστηρίζοντας ότι ένας γιατρός επιχείρησε να την κακοποιήσει, περιγράφοντας πως κατάφερε να απομακρυνθεί από τον χώρο, τρέχοντας και πηδώντας πάνω από δύο κρεβάτια.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή Rainbow Mermaids, μιλώντας μεταξύ άλλων θεμάτων για τις αλλαγές που έχει φέρει και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους το κίνημα MeToo, αλλά και μία προσωπική εμπειρία που είχε ως ασθενής, όταν ήταν 18 χρονών.

Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα Πηλιχού ισχυρίστηκε πως όταν ένας γιατρός αποπειράθηκε να την κακοποιήσει, εκείνη αντέδρασε αξιοποιώντας τις σωματικές δεξιότητες που είχε αναπτύξει μέσα από την ενασχόλησή της με τον στίβο. Όπως είπε: «Πήγε να με κακοποιήσει γιατρός, αλλά δεν ολοκληρώθηκε. Μόλις είχα ενηλικιωθεί. Ήταν απόπειρα κακοποιητικής συμπεριφοράς. Εκεί ο στίβος με βοήθησε, γιατί πήδηξα πάνω από δύο κρεβάτια και έτρεξα και βγήκα. Παλιά νομίζω, ότι δεν τολμούσαν καν να μιλήσουν για τέτοια περιστατικά, θεωρούσες ότι ο άλλος δεν θα σε πιστέψει. Ειδικά αν ήταν κάποιος που ήταν στα φώτα και είχε “εξουσία” και δύναμη στον χώρο που κινείται, θεωρούσες ότι δεν θα σε πιστέψουν. Τώρα νομίζω ότι έχουμε πιο ευήκοα ώτα».

Πηγή: pagenews.gr

Ιωάννα Καρά
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Ιωάννα Καρά Συντάκτρια Lifestyle & Ψυχαγωγίας
Καλύπτει θέματα lifestyle, ψυχαγωγίας, τηλεόρασης, μόδας, πολιτισμού, social media trends και ειδήσεων από τον χώρο των celebrities. Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία σε ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και εξειδίκευση στη δημιουργία σύγχρονου editorial περιεχομένου για online κοινό. Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, με κατεύθυνση στη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο