Αθλητισμός

ΝΒΑ: Οι κινήσεις των ομάδων της 1ης μέρας της Free Agency

ΝΒΑ: Οι κινήσεις των ομάδων της 1ης μέρας της Free Agency

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay, Real

ΝΒΑ: Μπορεί η μεγαλύτερη είδηση να ήταν το αίτημα του Κέβιν Ντουράντ για ανταλλαγή, ωστόσο υπήρξαν πολλές αλλαγές και συμφωνίες, κατά την πρώτη ημέρα της Free Agency

Μπορεί η μεγαλύτερη είδηση να ήταν το αίτημα του Κέβιν Ντουράντ για ανταλλαγή, ωστόσο υπήρξαν πολλές αλλαγές και συμφωνίες, κατά την πρώτη ημέρα της Free Agency.

Ο Νίκολα Γιόκιτς συμφώνησε με τους Νάγκετς και θα πάρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ιστορία της λίγκας. Ο Σέρβος σέντερ θα πάρει 264 εκ. δολάρια (το ποσό μπορεί να φτάσει και τα 270 εκ. δολάρια) για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Πενταετές συμβόλαιο συμφώνησε και ο Μπράντλεϊ Μπιλ, που θα παραμείνει στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Ο Μπιλ θα λάβει 251 εατομμύρια δολάρια. Στους Ουίζαρντς θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Ντέλον Ράιτ που θα λάβει 16 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια. Στο Φοίνιξ θα παραμείνει ο Ντέβιν Μπούκερ, που συμφώνησε για 4 χρόνια και 214 εκατομμύρια δολάρια με τους Σανς.

Οι Μέμφις Γκρίζλις και ο Τζα Μοράντ συμφώνησαν σε τετραετή επέκταση αξίας 226 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ διατήρησαν στο ρόστερ τους τον Τάιους Τζόουνς με 30 εκατομμύρια για δύο χρόνια. Ο Καρλ-Αντονι Τάουνς συμφώνησε και θα λάβει 224 εκατομμύρια δολάρια από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στη Μινεσότα θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κάιλ Άντερσον των Γκρίζλις που θα λάβει 18 εκατομμύρια δολάρια.

Ο free agent Τζέιλεν Μπράνσον θα φύγει από το Ντάλας για χάρη της Νέας Υόρκης η οποία του πρόσφερε τετραετές συμβόλαιο αξίας 104 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι Νικς πρόσθεσαν και τον σέντερ Αϊζάια Χάρτενσταϊν στο ρόστερ τους με 16 εκατομμύρια για δύο χρόνια.

Οι Μάβερικς πάντω,ς απέκτησαν τον σέντερ Τζαβέιλ ΜαΓκί από το Φοίνιξ για 3 χρόνια και 20,1 εκ. δολάρια. Ο 23χρονος Ανφέρνι Σάιμονς, παρέμεινε στο Πόρτλαντ με τους Μπλέιζερς να του προσφέρουν 100 εκατομμύρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Μπόμπι Πόρτις παρέμεινε στο Μιλγουόκι και θα λάβει 49 εκατομμύρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στους Μπακς παρέμειναν και οι Γουέσλι Μάθιους και Τζεβόν Κάρτερ ενώ τα «ελάφια» ενισχύθηκαν με τον Τζο Ινγκλς από τη Γιούτα. Στην Οκλαχόμα Σίτι και τους Θάντερ θα παραμείνει ο Λου Ντορτ, που συμφώνησε για πέντε χρόνια και 87,5 εκατομμύρια δολάρια.

Τρίτη ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια για τον Πι Τζέι Τάκερ, που συμφώνησε με την Φιλαδέλφεια για τρία χρόνια και 33,2 εκατομμύρια δολάρια. Οι Σίξερς συμφώνησαν και με τον Ντανουέλ Χάουζ για 2 χρόνια και 8,5 εκατομμύρια δολάρια.

Στο Σικάγο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρέ Ντράμοντ, που συμφώνησε με τους Μπουλς για δύο χρόνια και 6,6 εκατομμύρια. Ο Μαλίκ Μονκ φεύγει από τους Λέικερς αλλά θα παραμείνει στην Καλιφόρνια καθώς συμφώνησε με το Σακραμέντο για δύο χρόνια και 19 εκατομμύρια. Στο Ορλάντο θα παραμείνει ο Γκάρι Χάρις για τα επόμενα δύο χρόνια έναντι 26 εκατομμυρίων δολαρίων. Διετές συμβόλαιο υπέγραψε με τους Μάτζικ και ο Μο Μπαμπα για 21 εκατομμύρια.

Δεκαέξι εκατομμύρια για δύο χρόνια θα λάβει ο Θάντιους Γιανγκ από το Τορόντο που διατήρησε στο ρόστερ του και τον Κρις Μπουσέ που θα λάβει 35,3 εκ. για τρία χρόνια. Ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ, Νο2 στο Draft του 2018, συμφώνησε με τους Πίστονς και θα παραμείνει κάτοικος Ντιτρόιτ για τα επόμενα τρία χρόνια έναντι 37 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι Πίστονς απέκτησαν και τον Κέβιν Νοκ που θα πάρει 6 εκατομμύρια για ύο χρόνια.

Στους Χιτ παρέμεινε ο σέντερ Ντεγουέιν Ντέντμον πήρε 9 εκατομμύρια για δύο χρόνια ενώ και ο Βίκτορ Ολαντίπο θα παραμείνει στο Μαϊάμι για έναν χρόνο και 11 εκατομμύρια. Στους Νετς θα συνεχίσουν για τα επόμενα δύο χρόνια τόσο ο Νικ Κλάξτον όσο και ο Πάτι Μιλς. Ο πρώτος συμφώνησε για 20 εκατομμύρια και ο δεύτερος για 14,5. Στο Χιούστον θα παραμείνει ο ΤζεΣόν Τέιτ για τα επόμενα τρία χρόνια έναντι 22,1 εκ. δολαρίων. Τέλος, οι Κλίπερς διατήρησαν στο ρόστερ τους τον γκαρντ Αμίρ Κόφι προσφέροντάς του 11 εκατομμύρια για τρία χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments